28 C
Bucharest
Wednesday, 31 May 2023
HomePoliticăDiaspora liberală îl susține pe Orban

Diaspora liberală îl susține pe Orban

Diaspora liberală îl susține pe Orban la Congresul PNL care este programat peste o săptămână.

La Congresul PNL din 25 septembrie 2021 se va alege președintele partidului. Pentru funcția supremă de conducere candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu. Dacă Orban pierde alegerile din partid, el va pierde probabil și funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În acest context, Colegiul Director al PNL Diaspora a decis, miercuri, cu 29 de voturi pentru şi 5 împotrivă, să susţină moţiunea “Forţa Dreptei”, a lui Ludovic Orban. Moţiunea lui Florin Cîţu, “România Liberală”, a avut 7 voturi pentru şi 27 de voturi împotrivă.

Un comunicat în acest sens a fost transmis de filiala PNL Diaspora.

“Singurul om politic cu experienţa şi tactul necesar pentru ducerea la bun sfârşit a mandatului dat de cetăţeni este Ludovic Orban”, precizează comunicatul.

Diaspora liberală îl susține pe Orban

“În patru ani de mandat, a reuşit să obţină victorii importante în toate tururile de scrutin, a arătat că poate guverna în situaţii de criză, a demonstrat că poate aduce la masa negocierii oameni cu idei şi viziuni diferite pe care să-i transforme într-o echipă gata să lucreze pentru români şi pentru România. Ludovic Orban este şi va fi preşedintele Partidului Naţional Liberal”, a declarat senatorul Viorel Badea. El este preşedintele filialei PNL Diaspora.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Polițiștii de penitenciare au început protestele. Refuză să mai facă ore neplătite

Polițiștii de penitenciare au început protestele la locurile lor de muncă, una dintre principalele lor decizii fiind de a nu mai presta ore neplătite. Protestele...

60 de pasageri au fost evacuați fără victime dintr-un tren din județul Argeș din cauza unui incendiu

60 de pasageri au fost evacuați, marți, dintr-un tren aflat între gările Pitești și Pârvu, din județul Argeș, din cauza unui incendiu care a...
00:00:45

VIDEO: Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia

Un incendiu care a izbucnit la rafinăria de petrol Afipsky din regiunea rusă Krasnodar a fost probabil provocat de o dronă, a declarat guvernatorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă