Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Robert Cazanciuc (Foto: Facebook)

Deputații PSD vor respinge proiectul folosirii obligatorii a limbilor minorităților

Deputații PSD vor vota împotriva proiectului de lege care ar impune folosirea limbii minorităților în localitățile cu cel puțin 20 la sută populație minoritară, a anunțat, duminică, Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.05.2020 - 22:01

Senatorul Robert Cazanciuc (PSD) a făcut acest anunț după ce mass media a relatat că Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a aprobat tacit proiectul de lege care ar impune folosirea limbii minorităților în localitățile cu cel puțin 20 la sută populație minoritară.

Deputații PSD vor constata, săptămâna viitoare, paralelism cu textul Codului Administrativ în vigoare şi, pe acest motiv, vor respinge această iniţiativă legislativă, ceea ce va duce la respingerea proiectului în Camera Deputaților, care este Cameră decizională, a promis Robert Cazanciuc.

 

Comentarii