Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă pasează ambasada Israelului în curtea lui Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la DCNews, că președintele Klaus Iohannis trebuie să își asume decizia de a muta ambasada României în Israel la Ierusalim.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2019 - 13:30

În opinia Vioricăi Dăncilă, ”această tăcere, pentru România, nu este un lucru bun”.

”Mutarea unei ambasade este atributul preşedintelui şi cred că preşedintele trebuie să dea dovadă de corectitudine, să iasă public să spună ”Nu voi muta ambasada” sau ”Voi muta ambasada”. Trebuie să îşi asume, pentru că acest lucru revine preşedintelui şi preşedintele trebuie să îşi asume. Această tăcere cred că pentru România nu este un lucru bun” a declarat aceasta. 

De asemenea, ea a spus că Executivul a trimis un memorandum în acest sens. 

,,Părerea mea este că aici trebuie o decizie politică, decizie politică pe care trebuie să o ia preşedintele României. Dar văd că domnul preşedinte nu spune nimic, nici că va lua această decizie, nici că nu va lua această decizia”, a declarat premierul.

Comentarii

loading...