Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Nu dăm nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie

Premierul Viorica Dăncilă reiterează că Guvernul nu vrea să se implice în justiţie, menţionând că nu va da ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Secţiei speciale. "Deci nu dăm nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2019 - 21:50

Eu cred că toate problemele care ţin de Justiţie trebuiesc rezolvate de către magistraţi", afirmă ea.

"Guvernul României nu vrea să se implice în Justiţie, mi s-a cerut şi s-a votat la referendum să nu mai dăm ordonanţe de urgenţă pe justiţie. Deci nu dăm nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Eu cred că toate problemele care ţin de Justiţie trebuiesc rezolvate de către magistraţi, sunt cei mai în măsură, trebuie să găsească consens şi deciziile să vină în urma consensului găsit de magistraţi", a afirmat Dăncilă, miercuri seară, după CEX.
 
Întrebată dacă GRECO a cerut desfiinţarea Secţiei speciale, ea a spus: "GRECO are mai multe puncte. GRECO a cerut şi unor state precum Olanda şi Germania, a avut mai multe solicitări. Noi analizăm fiecare punct din raportul GRECO, dar aşa cum a spus şi Olanda, aşa va fi şi poziţia României, considerăm că trebuie să existe consens între magistraţi şi politicul nu trebuie să mai intervină în justiţie".

Comentarii

loading...