Dan Adamescu

Comisia SRI, sesizată în cazul morții lui Dan Adamescu

Comisia parlamentară de control asupra activității SRI a fost sesizată în cazul morții omului de afaceri Dan Adamescu, a anunțat fostul ofițer SRI Daniel Dragomir.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2017 - 10:07

Locotenent - colonelul (r) Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, precizează că a sesizat personal Comisia SRI cu privire la cazul Dan Adamescu.

"În ultima perioadă, am primit informații credibile cu privire la condițiile în care a decedat pe 23 ianuarie 2017 Dan Adamescu.
Situația în cauză ar face parte dintr-un angrenaj mai complicat al statului paralel, fiind vorba despre implicarea unor factori politici, ai serviciilor de informații și DNA în cazul Adamescu. Având în vedere aceste aspecte, am sesizat Comisia parlamentară de control a SRI pentru clarificarea implicării unor înalți oficiali ai SRI în acest caz", a anunțat, pe blog, la data de 13 decembrie, Daniel Dragomir.

Fostul ofițer explică de ce se implică în acest caz prin faptul că "nici până astăzi nu există un raport cu privire la condițiile decesului lui Dan Adamescu. Este sfidător că după un an instituțiile statului nu au putut clarifica situația morții unui om. Aceste suspiciuni trebuie clarificate".

"Nimeni nu răspunde pentru nimic, nu mai există stat de drept, nu mai vorbim de demnitatea umană și nimănui nu îi pasă", constată Daniel Dragomir.

Comentarii