11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCîțu anunță un PNL mai unit și mai puternic

Cîțu anunță un PNL mai unit și mai puternic

Premierul Florin Cîţu, candidat la şefia PNL, a declarat că, după congres, Partidul Naţional Liberal va ieşi mai puternic şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegerile din 2024.

“Astăzi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificilă, e adevărat, dar una foarte bună pentru PNL, pentru că după ziua de azi, aşa cum am spus în fiecare colţ din ţară unde am fost, PNL să fie mai unit, mai puternic. Şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegerile din 2024. PNL, veţi vedea după ziua de astăzi, o să fie mai unit ca niciodată, iar ceea ce noi am promis am făcut şi veţi vedea că românii, ca de fiecare dată, unde am avut administraţie liberală, vor vota din nou PNL în 2024”, a susţinut Florin Cîţu, înainte de Congresul PNL.

Întrebat cum vede faptul că în zona Romexpo sunt şi protestatari, care contestă evenimentul, el a răspuns: “Proteste avem şi noi, în Opoziţie şi AUR şi PSD şi USR sunt în opoziţie, asta face opoziţia”.

“Asta face opoziţia, va protesta întotdeauna. Nu am văzut cine sunt protestatarii, dar, bineînţeles, în România noi susţinem dreptul la opinie şi oricine poate avea dreptul la opinie”, a completat el.

Potrivit premierului, congresul PNL va fi o reuniune organizată “impecabil”, după aceleaşi reguli şi condiţii precum cel din 2017.

“Totul va fi transparent”, a mai spus prim-ministrul.

Despre afirmaţia contracandidatului său, Ludovic Orban, că el ar fi provocat actuala criză guvernamentală, Cîţu a precizat: “Această criză guvernamentală a fost provocată de cei care au plecat de la guvernare, nu de mine sau de altcineva”. “Cei cărora le-am spus întotdeauna să vină înapoi, dacă se dezic de AUR şi de PSD. În momentul în care nu vor mai fi alături de AUR şi PSD, vom putea să facem guvernare împreună cu ei”. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă