Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook/Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu (PNL) vrea să candideze la Primăria Capitalei

Ciprian Ciucu, consilier general al PNL, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că intenţionează să primească sprijinul partidului său pentru a candida la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Mihai Cernea 0 comentarii

03.08.2018 - 19:40

„Da, nu mai are rost să neg evidenţa, vreau să obţin sprijinul partidului meu pentru a candida la Primăria Municipiului Bucureşti! Şi mai vreau ca opoziţia în Bucureşti să aibă un singur candidat pentru PMB. Cum? Simplu! Va trebui să avem un prim tur de facto, un tur al campionilor opoziţiei!”, a postat Ciucu, pe pagina sa de Facebook, după ce a făcut publice intențiile sale.

El a menţionat că, dacă nu ar crede că obţine sprijinul PNL în acest sens, nu l-ar cere.

„Dacă nu aş crede că-l obţin, nu l-aş cere. Sunt convins că am locul meu în această competiţie şi am şansele mele destul de mari să obţin acest sprijin”, a declarat Ciucu.

El a menţionat că nu ştie ca alţi colegi din PNL să-şi fi făcut publică această intenţie.

„Nu ştiu ca alţi colegi să-şi fi făcut această intenţie publică sau clară nici măcar în interiorul partidului, pentru mine e important de acum oamenii să ştie ceea ce vreau, ceea ce urmăresc, nu vreau să le fac surprize, vreau să fiu predictibil în raport cu colegii mei”, a spus Ciucu.

În opinia sa, Opoziţia ar trebui să aibă un singur candidat la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

„Cum vom ajunge la acel candidat, rămâne să negociem. Putem avea alegeri primare, putem avea o serie de dezbateri de o lună sau mai mult, iar la final să vedem care e cel care a performant cel mai bine şi putem face un sondaj de opinie, sunt mai multe metode prin care putem desemna un candidat, important e ca aceşti, de fapt, campioni ai opoziţiei, că putem fi mai mulţi, să ne întâlnim în arena dezbaterilor şi după aceea să facem echipă şi să mergem împreună nu numai la PMB, dar şi la primăriile celorlalte sectoare”, a adăugat Ciucu.

Comentarii