13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăCioloș fusese invitat să conducă USR

Cioloș fusese invitat să conducă USR

Cioloș fusese invitat să conducă USR dar a refuzat această ofertă. Chiar Dacian Cioloș confirmă că i s-a făcut o propunere de a “prelua USR”.

Oferta către Cioloș ar fi venit din partea lui Cristian Ghinea, în anul 2016. La acel moment, Cristian Ghinea era ministru în guvernul condus de premierul Cioloș. Dacă Dacian Cioloș accepta propunerea, el devenea președinte USR în locul lui Dan Barna.

“Da, este adevărat că am primit multe chemări din partea lui Cristi Ghinea de a prelua USR”, a anunțat Cioloș într-un mesaj postat pe Facebook. “Eu nu am dat curs acestor invitaţii niciodată”, subliniază fostul premier Cioloș.

Cioloș fusese invitat să conducă USR în locul lui Barna

Iată mesajul postat, miercuri, de Dacian Cioloș:

“Nu mă las folosit de nimeni, indiferent de beneficiile cu care sunt tentat. Am o carieră lungă în spate şi îndrăznesc să spun că este o carieră aşezată, onestă. Nu particip de felul meu la combinaţii şi conspiraţii, nu ies să strig în gura mare şi sunt rezervat pentru că ştiu prea bine că nimic nu este gratuit şi că doar propria muncă girează un succes real. Nu am dat curs invitaţiilor lui Cristian Ghinea de a prelua USR pentru că nu acesta e genul meu de a face politică”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă