31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăCiolacu: Un număr neașteptat de mare de români vor merge la vot

Ciolacu: Un număr neașteptat de mare de români vor merge la vot

Marcel Ciolacu a susținut, marți seară, că vor apare știri alarmiste despre creșterea numărului de cazuri de coronavirus dar cu toate acestea românii se vor prezenta la secțiile de votare, în 27 septembrie 2020.

„S-a manipulat şi în Polonia că vor veni 25 la sută la vot, au fost peste 40 la sută la vot. O să fie un număr semnificativ de români, neaşteptat de mare, care vor merge la vot”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seară, la postul Antena 3.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă