Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ciolacu: Nu există niciun dosar la SRI sau la SIE privind autonomia Ardealului

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că nu există niciun dosar pe numele lui privind o colaborare cu Ungaria sau cu UDMR în vederea facilitării autonomiei Ardealului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.06.2020 - 16:54

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că "pe numele Marcel Ciolacu" nu există nciun dosar la SRI sau la SIE referitor la vreo colaborare referitoare la facilitarea autonomiei Ardealului. 

Marcel Ciolacu a făcut această precizare ca răspuns la întrebarea unei jurnaliste care a cerut să afle dacă SRI sau SIE i-au trimis vreun răspuns lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a vrut informații suplimentare legate de acuzațiile lansate împotriva lui de președintele Iohannis.

Acesta din urmă l-a acuzat, într-o declarație televizată, pe Marcel Ciolacu că ar avea o înțelegere cu Viktor Orban (premierul Ungariei) și cu UDMR, pentru a facilita aprobarea, în Parlamentul României, a autonomiei Ardealului.

Miercuri, Marcel Ciolacu a susținut că SRI și SIE i-au răspuns la solicitările adresate acestor două instituții și că niciuna dintre ele nu a confirmat acuzațiile lansate de președintele Iohannis împotriva lui Marcel Ciolacu.

Comentarii