Ciolacu: Cele cinci partide au lipsit de la şedinţa Biroului permanent reunit. Este o mascaradă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirmă că a fost stabilită şedinţa Biroului permanent reunit imediat după depunerea moţiunii de cenzură pentru că social-democraţii au înţeles că ”este o grabă de a scăpa această ţară de PSD-işti pesedişti şi de acest Guvern”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2019 - 19:28

”Este o mascaradă”, a afirmat Marcel Ciolacu, precizând că zilele din săptămână sunt constituţionale, nu lucrătoare sau nelucrătoare. Reacţia vine după ce Opoziţia a acuzat Puterea că vrea să dezbată moţiunea ”noaptea ca hoţii”.

”Eu am crezut că este o grabă de a scăpa această ţară de PSD-işti şi de acest Guvern şi am constatat că cele cinci partide au lipsit de la şedinţa Biroului permenant reunit”, a spus Marcel Ciolacu, precizând că nu s-a întrunit cvorumul pentru şedinţa respectivă.

Când i s-a atras atenţia că Opoziţia reclamă faptul că lucrurile se fac ”noaptea ca hoţii”, Ciolacu a spus: ”Nu este încă în noapte. În al doilea rând, au depus moţiunea la ora 18:00, cu o oră şi jumătate după ce s-a terminat programul, atât din Senat cât şi din Cameră, dar stafurile au avut bunăvoinţa să stea până la această oră, când a venit minunata moţiune. Tot noi să fim acuzaţi că dânşii au depus moţiunea pe înserate,ca să nu spunem noaptea? Dar putem să propunem mâine dimineaţă, la ora 7:00 un BPR ca să nu mai fie noaptea, să fie dis de dimineaţă”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor afirmă că ceea ce face Opoziţia cu moţiunea de cenzură ”este  mascaradă”.

În plus, întrebat de ce intenţionează să programeze dezbaterea şi votul moţiunii într-o zi de sâmbătă, Ciolacu a afirmat că zilele ”sunt constituţionale, nu lucrătoare sau nelucrătoare”. 

Comentarii