Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Antonio Andrusceac (centru). Foto: Facebook

Candidatură controversată în sectorul 4; conducerea USR divizată.

Odată cu aproprierea alegerilor locale se nasc noi tensiuni în interiorul USR. Deciziile luate de tabăra pro Barna sunt din nou contestate de alți lideri USR din conducerea partidului.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

24.01.2020 - 17:21

După ce a fost ales în luna august a anului trecut pentru a intra în competiția la alegerile locale, Dan Barna a propus retragerea lui Antonio Andruseac  din cursa pentru sectorul 4 din cauza unor declarații controversate, însă, 12 membri din conducere s-au opus la ședința de miercuri seară și au calificat intenția președintelui de partid ca fiind nedemocratică.

Reamintim că în mai multe comentarii pe Facebook, din iulie 2017, pe care le-a șters între timp, Andrusceac scria că „toate femeile sunt făcute să fie soții și mame”, iar „frustările nu se ascund în spatele carierei”

Citește totul despre:

#alegeri #usr #sector 4

Comentarii