30 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăPoliticăCandidatul Tudorache încă mai așteaptă rezultatul contestației de la BEC

Candidatul Tudorache încă mai așteaptă rezultatul contestației de la BEC

„Am depus la BEC o contestaţie. Nu s-a discutat acea contestaţie, Nu-mi dau seama cum poate să anunţe un câştigător fără să în calcul acele imagini şi să le discute. Aşteptăm. Eu aştept decizia BEC”, a declarat Dan Tudorache {PSD), cel care a pierdut alegerile din Sectorul 1 în favoarea lui Clotilde Armand (PNL – USR – PLUS).

Contestația depusă de Dan Tudorache pornește de la imaginile camerelor video care arată cum mai multe persoane au intrat, după alegeri, în camera unde se găseau sacii cu buletine de vot.

„Am întrebat, de câteva zile tot întreb, când ia în discuţie acele imagini. Până acum nu s-a luat în discuţie. Am înţeles că mâine se vor lua în discuţie, aşteptăm şedinţa de mâine de la BEC să ia în discuţie acele imagini”, a declarat, duminică, Daniel Tudorache, la postul Antena 3.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă