Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac / Arhivă

Candidații USR din două sectoare susțin că Firea le-a dat jos ilegal panourile electorale

Candidaţii Alianţei USR PLUS la Primăriile Sectoarelor 3 şi 5, Ana Ciceală şi Alexandru Dimitriu, îi acuză pe primarul general, Gabriela Firea, şi pe cei de la Sectoarele 3 şi 5, Robert Negoiţă şi Daniel Florea, că le obstrucţionează dreptul de a se adresa alegătorilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.07.2020 - 00:45

"Ana Ciceală şi Alexandru Dimitriu, candidaţi ai Alianţei USR PLUS la Primăria Sectorului 3, respectiv Primăria Sectorului 5, îi acuză pe actualii primari de sectoare, Robert Negoiţă şi Daniel Florea, în frunte cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, de încălcarea legii, prin obstrucţionarea dreptului lor constituţional de a se adresa cetăţenilor. Acuzaţiile celor doi candidaţi nu sunt singulare în cadrul Alianţei şi vin după ce panourile lor publicitare, prin care îşi promovau candidaturile la primării, au fost date jos în mod ilegal de autorităţile locale", anunță, joi, un comunicat al Alianţei USR PLUS.

Această distrugere a panourilor electorale ale USR PLUS arată că "Firea şi Negoiţă se tem de noi", a declarat candidata Ana Ciceală.

Comentarii

loading...