11.8 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomePoliticăBogdan Stanoevici, candidat la Președinție: "Am votat pentru starea de bine"

Bogdan Stanoevici, candidat la Președinție: “Am votat pentru starea de bine”

Bogdan Stanoevici (61 de ani) este de profesie actor, este directorul Circului Metropolitan București și candidează la alegerile prezidențiale în calitate de independent.

Imediat după ce și-a exercitat dreptul electoral, Bogdan Stanoevici a declarat că a votat “pentru starea de bine”.

Probabil nu întâmplător, chiar în momentul declarației sale publice a apărut alături de actor cântăreața Sanda Ladoși, care l-a felicitat pe Stanoevici pentru participarea lui la alegeri.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă