Sursa foto: Facebook

Barna l-a convins pe Patzaichin să rămână implicat în procesul de selecție a guvernatorului Deltei

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a precizat că, în urma discuţiilor cu Ivan Patzaichin, acesta şi-a exprimat acordul de a rămâne implicat în procesul de selecţie a guvernatorului Deltei.

Share

Romania libera 0 comentarii

21.01.2021 - 21:45

„Fostul preşedinte al filialei Sulina a exprimat un comentariu într-o postare şi aceea, să spunem, că ar fi fost pretextul sau motivul. (...) Colegul nostru şi-a asumat ne-inspiraţia privind comentariul respectiv, şi-a şi înaintat demisia din poziţia de preşedinte al filialei Sulina. Eu, între timp, am avut un dialog cu domnul Patzaichin. Cred că l-am convins să rămână alături de procesul acesta de selecţie a guvernatorului Deltei, pentru că, mă rog, supărarea lui era, cumva, mai largă, legată de faptul că pe Facebook au fost mai multe comentarii, dincolo de acest comentariu punctual al unui coleg de-al nostru. Au fost mai multe comentarii. E, cumva, realitatea în care trăieşte umanitatea acum, cu acest social media, în care găseşti şi troli, şi oameni de rea-credinţă, şi oameni cu altă agendă, care toţi, acolo în mesaje, pot să dea o impresie de nesusţinere", a precizat Barna, la Europa FM.

El a subliniat că Ivan Patzaichin este una dintre persoanele cele mai reprezentative pentru Delta Dunării şi a negat informaţiile potrivit cărora guvernatorul ar fi fost deja stabilit, iar consultarea ar fi una de faţadă.

Barna a spus că, în urma discuţiei, Patzaichin a spus că rămâne alături de formațiune și va fi implicat.

USR PLUS a anunţat, pe 15 ianuarie, iniţierea unui proces transparent şi consultativ pentru stabilirea conducerii executive a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), responsabilitate care a revenit Alianţei după negocierile cu partenerii de coaliţie. Cei doi copreşedinţi i-au adresat lui Ivan Patzaichin invitaţia de a forma un grup consultativ reprezentativ pentru desemnarea guvernatorului.

Comentarii