27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăPoliticăAUR a oferit nuiele cu dedicație. Vezi cine și-a „luat-o” în Parlament!

AUR a oferit nuiele cu dedicație. Vezi cine și-a „luat-o” în Parlament!

AUR a oferit nuiele cu dedicație, în Parlament, cu prilejul zilei de Moș Nicolae. Și-au „luat-o”, pe rând, PSD, PNL, UDMR, Dan Barna dar și Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu s-a distrat însă cel mai tare.

Cei de la AUR au adus în Parlament ghete și nuiele cu dedicație pentru toți liderii partidelor politice, dar și una specială, pentru Klaus Iohannis. Președintele nu a fost prezent pentru a-și primi cadoul, însă Marcel Ciolacu n-a comentat și n-a mișcat în front. Știa bine c-o merită!

Luni, în Parlamentul României partidele politice s-au întâlnit în ședință solemnă, pentru a celebra Ziua Constituției, care va avea loc la 8 decembrie. Momentul a coincis cu Sfântul Nicolaie, prilej de bășcălie pentru cei de la AUR, care nu puteau rata un astfel de moment. Prin urmare, nu s-au putut abține să nu le-o dea peste nas celor de la putere, dar și USR-ului care a intrat alături de ei, în opoziție. 

AUR a ofeit nuiele cu dedicație. Marcel Ciolacu s-a amuzat copios

Reprezentanți ai partidului Alianța pentru Unirea Românilor au adus în incinta sediului Parlamentului mai mute cizme negre din cauciuc în care au pus nuielușe decorate cu tricolor. Vărguțele au fost adresate liberalilor, social democraților, celor de la UDMR, USR, dar și președintelui României, Klaus Iohannis. Acesta fusese invitat să țină un discurs la tribună, dar nu a acceptat invitația. Prin urmare, marele absent al evenimentului nu și-a ridicat cadoul inedit. 

Nu același lucru îl putem spune despre Marcel Ciolacu, liderul PSD, care a părut foarte amuzant de situație. Ca un un român bun ce este, el nu a ignorat tradiția și și-a luat în primire nuiaua. A spus că este a lui. „Am luat-o, gata. E a mea”, le-a zis Ciolacu jurnaliștilor. 

AUR a oferit nuiele cu dedicație, luni, în Parlament vizându-i printre alții, și pe Klaus Iohannis. Președintele nu a fost însă prezent la eveniment, prin uramre a scăpat de „pedeapsă”.

Diana Șoșoacă cu botniță în Parlament
Șoșoacă șochează! A apărut în ie și cu botniță de metal

Însă, în timp ce AUR a făcut doar o glumă simpatică, senatoarea Diana Șoșoacă a uluit din nou audiența oferind un circ de prost gust chiar în ziua în care se sărbătorea Ziua Constituției în Parlament. Ea a venit la tribună pentru a rosti un discurs, însă a vorbit din spatele unei botnițe din metal.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

CEC Bank susține antreprenorii români și în 2024 prin Programul guvernamental IMM Plus

CEC Bank sprijină antreprenorii români și își reconfirmă angajamentul pe termen lung față de economia românească și în anul 2024, acordând credite cu dobânzi...

VIDEO. Macron și Xi cer un armistițiu olimpic

Preşedinţii Franţei şi Chinei, Emmanuel Macron şi Xi Jinping, au pledat pentru un "armistiţiu olimpic" în toate conflictele din lume pe durata desfăşurării Jocurilor...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă