Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Asociaţia Procurorilor din România, reacție la criticile raportului GRECO

Asociaţia Procurorilor din România vine cu o reacţie vehementă, după ce Grupul Statelor împotriva Corupţiei (GRECO) a publicat un raport critic la adresa României.

Share

Rl online 0 comentarii

13.04.2018 - 11:20

APR susţine că “apreciază că Raportul este unul obiectiv, fiind luate în considerare punctele de vedere exprimate de magistraţi, de Consiliul Superior al Magistraturii şi de către asociaţiile profesionale ale magistraţilor care au fost consultate de către experţii GRECO cu privire la propunerile de modificare a legilor justiţiei şi a legislaţiei penale”.

Potrivit unui comunicat remis de stiripesurse.ro, Asociaţia Procurorilor din România avertizează asupra faptului că raportul “confirmă îngrijorările exprimate de APR încă din 23 august 2017, în sensul că aceste modificări legislative vor afecta independenţa procurorilor şi vor diminua capacitatea Ministerului Public de a combate fenomenele infracţionale.”

Comentarii

loading...