5.7 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăPoliticăAlexandru Rafila: "Nu aș spune nu dacă mi s-ar propune să fiu...

Alexandru Rafila: „Nu aș spune nu dacă mi s-ar propune să fiu Ministru al Sănătății”

Alexandru Rafila, medic și deputat PSD a declarat la Digi24, că dacă i s-ar propune funcția de ministru al Sănătății, ar accepta.

Acesta a dat multe sfaturi și soluții pentru gestionarea pandemiei și consideră că ar fi neserios să refuze.

Alexandru Rafila: „Nu aș spune nu dacă mi s-ar propune să fiu Ministru al Sănătății”

„Nu exclud, în mod evident. Rămâne să vedem care va fi negociere politică, soluția și în cazul în care mi se va face această propunere, probabil că o voi accepta.

O voi accepta din două motive: Am fost un om destul de vocal în perioada anterioară. Am dat și multe sfaturi, soluții sau posibilități de a încerca să rezolvăm lucrurile într-un mod mai bun. În momentul în care refuzi o astfel de poziție, după ce ai fost fie un constatar, fie un sfătuitor, atunci rezultă că nu ești serios. Trebuie să ai o anumită credibilitate.

Al doilea lucru pentru care cred că aș spune «da», cu toate că este foarte complicat – situația din momentul de față este foarte complicată – este legată de o abordare pe care în general o folosesc, e echilibrată, nu e conflictuală și încerc să aduc oamenii la aceeași masă și măcar să obțin o opinie majoritară care să fie favorabilă încheierii acestui episod dureros și să sperăm evitării unor episoade la fel de dureroase în cursul anului 2022”, a declarat Alexandru Rafila.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce țări cheltuiesc cel mai mult pe masa de Crăciun? Analiză eToro

Familiile din Germania se pot confrunta în acest an cu una dintre cele mai scumpe mese de Crăciun din lume, potrivit unui studiu realizat...

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...
Ultima oră
Pe aceeași temă