18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiGheorghiță, vaccinul și cutiile de pizza

Gheorghiță, vaccinul și cutiile de pizza

Ambalajul care livrează dozele de vaccin pe bază de ARN seamănă cu cel de pizza. Recent, jurnaliștii din Ialomița, i-au sesizat coordonatorului campaniei că la Spitalul din Slobozia au ajuns mult așteptatele doze în cutii pe care chiar scria, fără glumă, pizza.

”Important e să se respecte condițiile de frig,” ar fi spus Gheorghiță.
Aceste lucruri se întâmplă în România, un tărâm magic, în care tot ce e serios cade în derizoriu.

Profesorul Codruț Sarafoleanu vorbește despre Țara lui Gică contra

Când vine rândul populației?

O nouă transă de vaccinuri s-a livrat României. Oamenii simplii se întreabă când le va ajunge și lor rândul. La primăvară, când răsare loboda sau la Paștele cailor?
Un fost deputat PMP spune că au început pilele pentru servirea clienților peste rând. Eu nu cred că cinismul poate intra în misteriosul grup de comunicare strategică.
Sănătoșii la bilă se întreabă dacă nu pot să și-l administreze în străinătate în vreo clinică privată.

De ce nu se comunică populației compoziția vaccinului?

150.000 de doze au ajuns până ieri în țara noastră. În toată luna ianuarie, vom fi serviți de UE cu 750.000 de unități. Din luna februarie se vor livra 170.000, pe săptămână. Total, insuficiente pentru nevoia populației zdravene la cap.
Campania națională stă într-un singur om. Epidemiologii susțin că Valeriu Gheorghiță e tobă de carte și s-a pregătit îndelung. În toate ieșirile publice pare calm. Sigur pe el. Dar cine îl ajută în distribuție. Ce lanț e pus la bătaie? Nu ni se comunică.

Noul terorist biologic nu este atacat de serviciile de securitate

Nu știm de ce principalul terorist al zilei, SARS-CoV-2, nu e supravegheat de autoritățile competente în informații. De ce CSAT-ul nu a trecut coronavirusul în strategia națională de apărare. Or fi tablele, cerute de Alexe mită, mai importante decât cele de transport al vaccinului?

Există frigidere cu -70 de grade?

Mulți medici sunt circumspecți la menținerea condițiilor indicate de producătorul Pfizer. Adică, -70 de grade Celsius. Dacă temperatura e mai mică, există riscul de alterare. Nu că odată injectat ar produce căderea părului din nas sau s-ar lungii unghiile peste nivelul de acceptare admis în societate, dar poate deveni ineficient.
Ce garanții avem că temperatura din mijloacele de transport e cea indicată de producător? Există vreo listă publică de înscriere a celor care doresc să fie vaccinați? Noi nu știm. Poate că există și noi n-am descoperit.
 
 desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

Vocile lumii:
Viaţa biologică aşa cum o ştim nu poate exista fără acidul dezoxiribonucleic(ADN) şi acidul ribonucleic (ARN), moleculele care păstrează şi transmit mai departe informaţiile genetice (Descoperă.ro)
 

 
Vacinurile nu cresc noi mânuțe, dar nici neuroni în plus
 
După cum se știe, două vaccinuri împotriva coronavirusului sunt în prezent pe piața UE și SUA (Ungaria a retras vaccinul rusesc Sputnik): substanța produsă de BioNTech-Pfizer și cea a companiei Moderna. Pe lista de așteptare a instituțiilor de avizare mai sunt și alte vaccinuri ale altor producători.

Care e diferența diferența dintre cele două seruri existente? 

După cum se știe, două vaccinuri împotriva coronavirusului sunt în prezent pe piața UE și SUA (Ungaria a retras vaccinul rusesc Sputnik): substanța produsă de BioNTech-Pfizer și cea a companiei Moderna. Pe lista de așteptare a instituțiilor de avizare mai sunt și alte vaccinuri ale altor producători.

Ambele sunt vaccinuri tip ARNm. Total diferite de cele tetravalente, compuse din celule virale inactive. Noile vaccinuri înmulțesc proteinele individuale (T-halperii) din sistemul imunitar al omului, învățând pe ceilalți ”apărători” naturali să recunoască intrusul, nedeclarat terorist de sistemul național de informații.

La acțiunea acestora, corpul răspunde prin producerea unei reacții imune.
Apariția vaccinului pe bază de ARN (Acidul ribonucleic, împreună cu ADN-ul, compune procesul genetic) a revoluționat medicina modernă. Practic, nu mai folosește celule inactive ale virusului de atacat, ci învață sistemul imunitar să producă proteinele (artileria de luptă a organismului).

O serie de jurnaliști americani au comparat momentul avizării acestuia cu aselenizarea pe lună. Sigur, că mai există cârcotași care pun la îndoială pasul uriaș al lui Amstrong. La ce să te aștepți, mai ales azi, când heităreala e la modă și toate farfuzele devin obstreticiene ale noului climax social, nu climat.

Lipsesc informații esențiale

Medicii, fericiții posesori ai pașaportului spre imunizarea de turmă, mărturisesc că nu au avut nicio reacție adversă în urma administrării primei doze.
Sigur că în lipsa unei informări publice despre mecanismul de stârnire a apărătorilor naturali pentru lupta cu inamicul, necunoscut până anul trecut, venit din tenebre, că de aia i se spune corona (nu de la celebra bere, băută de femei și care face bine la bărbați n.a.), rămâne un imens spațiu de manevră pentru cei care cred în conspirații.
Cea mai tare minciună pe care am citit-o e legată de explicația unor părerologi (acei indivizi care se pricep la toate și la nimic), ventrilocii diferitelor cauze, apărute din prepuțul rațiunii, că se injectează două doze pentru ca în prima să se extragă material genetic, pentru ca la rapel să fie readus înapoi modificat și prelucrat de oculta mondială, în vederea controlului corpului uman.
Conspirația trebuie să nască mereu idei noi. Un lucru este cert: după cele două acțiuni nu cresc noi mânuțe, dar nici neuroni în plus.
Revenind la vaccin, el nu poate fi administrat la copiii sub 16 ani. Introdus în corpul uman în două faze va avea rolul de a stârni imunitatea de turmă, atât de dorită de către epidemiologi.
Mă voi vaccina și voi purta mască, indiferent dacă unii cauza și mă vor face retrograd.
Vaccinul pe bază de ARNm reprezintă unul din puținele motive pentru care aș recunoaște globalismul drept necesar.
 
 
 
  

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă