13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiSunt de preferat baronii, salvatorilor progresiști?

Sunt de preferat baronii, salvatorilor progresiști?

România profundă se revoltă. Presiunea publică, pusă pe Ministerul Afacerilor Interne, a schimbat decizia oficialilor care voiau să tipărească ”Gen” în loc de ”Sex,” pe buletinele românilor. O primă victorie a tradiționaliștilor, am putea spune.

Prin încercările de distrugere a istoriei, a impunerii orelor de sex în școli, a încercărilor repetate de a stigmatiza românii drept xenofobi, noua tiranie a corectidunii politice ne face să ne gândim cât de omenoși puteau fi vechii baroni. Ei mai lăsau de la ei, mai dădeau câte o ciosvârtă, mai aveau ceva milă de la Dumnezeu. Numai cine nu a citit cartea ”Suflete moarte,” a lui Nikolai Gogol nu știe cât de umani puteau fi aceștia uneori și cum aveau înțelegere față de supuși, fără de care nu și-ar fi realizat averile.

Citiți cartea: A fost Karl Marx satanist?!

Noua elită mondială a progresiștilor e fără limite. Agenții salvării nu sunt decât diavolii, despre care atât de bine ne vorbea pastorul Richard Wurbrand în cartea de referință: “A fost Karl Marx satanist?” Apologeți ai neomarxismului (ideologia prefigurată de Marx a trimis la moarte mai mulți oameni decât hitlerismul), noii salvatori promit un altfel de bine, mascând intenția de distrugere a umanității. Ei vorbesc în numele moralei. Sunt mai periculoși decât bolșevicii, pentru că au susținerea marilor puteri politice, economice și financiare.

Salvatorii de azi, de fapt noii inchizitori, și-au propus să reprime orice forme de conviețuire socială, de civilizație și de credință, încercând să ucidă ființa din om, doar pentru a impune hegemonia unui grup restrâns care vrea să țină planeta captivă.

Mult mai parșivi decât vechii marxiști

Noii progresiști sunt mai parșivi decât vechii marxiști, pentru că au inventat, pe lângă lupta de clasă și cea dintre rase și minorități, sub aura umanismului. Prin distrugerea familiei, bastionul de apărare al oricărui popor, vor să desacralizeze individul și să-l înregimenteze în fel de fel de subculturi, cu scopul final de nimicire a națiunilor.

Asaltul demonic de acum e comparabil cu cel al Internaționalei Socialiste. Uitați-vă la Iulian Bulai! Parlamentarul care a spus că Maica Domnului a fost “o mamă surogat.” Cât venin are în ochi și câtă jigodie îi cuprinde felul.

desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

Comuniștii au încercat să scoată religia din om. În final, omul religios a scos comunismul de la putere.

Marx nu a urmărit crearea unui proletariat puternic, ci distrugerea umanității. Urmașii săi, în doctrina sectară, nu caută decât subjugarea individului, prin cauze fără rost, în scopul de a da Noului Lucifer, ascuns sub mantia de promotor al progresului, puterea absolută.

Demonii se reîntorc pe mâna americanilor

Noi, cei care la revoluție strigam: ”Există Dumnezeu!” și am supraviețuit terorii, nu credeam că demonii întunericului se vor întoarce pe mâna americanilor. Nu există nicio diferență între bolșevici și progresiști. Rădăcinile lor sunt comune în învățăturile lui Marx. Neomarxiștii încearcă să creeze o masă a decerebraților, dispuși să se încoloneze sub noul steag al luptei și sunt exact ca predecesorii lor, brigadierii, racolați din lumea fără școală, tradiție sau credință.

În îndelungata istorie a omenirii, Satan s-a mai întruchipat în salvator. Nu e nimic nou. E mai periculos decât oricând, doar pentru că acum are forță de reprezentare și generații mult mai naive.

Judecătoarea Adriana Stoicescu, făcută albie de porci de junta salvaționistă

”O mână de imberbi, cărora nu le crește barba și care nu se hotărăsc dacă sa poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă. În numele unei libertăți prost înțelese suntem chemați să înțepenim în poziție de drepți în fața unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit,” ne avertizează judecătoarea nealiniată Adriana Stoicescu. A fost ținta unei uriașe avalanșe denigratoare.

Citeam recent, tot pe pagina ei, că dacă tot omenirea își caută un tiran, un baron dedat la jaf e mai uman: ”cruzimea baronului poate să ațipească un moment. Lăcomia lui să se sature la un moment dat și poate să mai lase de la el”. Pe când progresismul e programat spre distrugere.

Încă din cele mai înnegurate vremuri ale inchiziției autentice, călăii tăiau capetele ereticilor. Astăzi, noii călăi, înveliți în mantii de pixeli, vorbesc despre dreptul moral de a conduce națiuni, prin noul determinism istoric, bazat pe ură și pe segregare socială.

România e singura țară din Estul Europei care le-a dăruit salvatorilor puteri magice, electoratul naiv fiind sedus de apologeții neomarxismului. Președintele i-a adus la guvernare.

Neamul românesc mai are resurse și instrumente de luptă

Omul cu sfințenie se revoltă în tăcere. Există un timp al îndurării, există o vreme a tăcerii, există un hiatus al acceptării, dar când revolta mocnită va izbucni, ”poporul pră mulți va popi”. Nu va rămâne nici iască din focul progresist. E în firea unui popor creștin să-l alunge pe Satan. Nu va fi lung timpul până când oamenii simpli vor organiza revolte de proporții.

Românii au mai trecut printr-un regim similar. Momentan privesc consternați. Nu pot să creadă că occidentul le impune neocomunismul, sub mantia salvării, dar înregimentarea copiilor în noua ordine mondială e de neacceptat. Sfinții Părinți nu vor îngădui mișelia.  

 

Andrei Șerban

regizor

“Cine și-ar fi imaginat când eram la baricada de la Inter, că după numai 30 de ani vom ajunge să luptăm în țara asta împotriva neocomunismului impus de USA și UE? Iată cum se învârtește roata istoriei! Estul va refuza de data asta oferta Vestului marxizat. Și o va face luptând. Spălații pe creier nu înțeleg nimic, însă,” afirmă reputatul regizor Andrei Șerban, cel care și-a dat demisia de la o universitate de renume americană, pentru că i s-a impus un scenariu LGBT.

 

 

 

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă

3 COMENTARII