9.1 C
București
marți, 28 martie 2023
AcasăOp & EdRăzboiul biologic, la un click distanță 

Războiul biologic, la un click distanță 

Poate că niciodată omenirea nu a fost mai expusă nimicirii voite, ca-n această perioadă. Cea ce părea atributul conspiraționiștilor, potrivit cărora COVID a fost creat în laborator, astăzi, ipoteza este luată în serios de marii savanți ai lumii. Există temerea că produsele muncii cercetătorilor vor fi folosite în scopuri militare.
Îngrijorarea este maximă, mai ales după ultima dezvăluire făcută de publicația Daily Mail.

Oamenii de știință de la Universitatea din Boston au creat un virus hibrid, care combină Omicron cu tulpina originală Wuhan, care a ucis deja 80% din șoarecii de laborator, informează Dailymail.

„Se joacă piromanii cu focul!”

Dezvăluirea arată cât de periculoase sunt cercetările privind manipularea virusului chiar și în SUA, în ciuda temerilor că practici similare ar fi declanșat pandemia, mai notează redactorul medical al publicației.

Omul de știință din guvernul israelian, profesorul Shmuel Shapira, a amenințat: „Se joacă cu focul”.

Desen de Ștefan Popa Popa’S

Dar ce au făcut laboranții de la Universitatea din Boston? Au extras proteina Spike de la Omicron și au mutat-o pe coronavirusul tip Wuhan. După câteva zile, virusul mutant a produs moartea a 80 % dintre șoarecii de laborator, în condițiile în care aceștia au supraviețuit infectării cu Omicron.

Publicația dezvăluie că de la începutul pandemiei s-au construit în lume peste patruzeci de laboratoare de cercetare.

Moartea e în slujba vieții, dar dacă nimeni nu va mai beneficia?

Pe vremea când dădeam la medicină, am fost într-o morgă. Am asistat la disecțiile cadavrelor umane. Profesorul, extrem de cinic, vorbea despre moartea pusă în slujba vieții.

Culmea, există oameni de știință care susțin că aceste laboratoare, organizate în spații închise și extrem de bine protejate, se studiază moartea rozătoarelor pentru a salva viețile umane.

Păi și atunci de ce s-au administrat miliarde de doze de vaccin fără a fi cercetate în prealabil? De ce umanitatea a fost folosită drept cobai? Pentru cine? Cui folosesc manipulările de laborator?

Savanții au intrat în grupurile conspiraționiste

Mulți erau acuzați, în timpul pandemiei, că suferă de conspiraționism. Azi, savanți ai lumii iau în considerare ipoteza ca virusul de tip Wuhan să fie scăpat intenționat din laborator.

Pentru că a dezvăluit existența laboratoarelor americane din Ucraina, jurnalista Iosefina Pascal, realizator de emisiune la Gold FM, a fost acuzată de CNA că dezinformează, iar postul suferind sancțiuni financiare. Astăzi, declarațiile savanților americani și nu numai se pot constitui ca probe ale apărării în multitudinea de procese deschise.

Asistăm impasibili la sădirea morții comunitare, pentru a-i servi cui? „Frumoasei” Christine Lagarde, șefa Băncii Central Europene, care a spus că sunt prea mulți bătrâni pe Terra?
De curând, populația globului a sărit de opt miliarde. Pe cine deranjează suprapopularea pământului? Așa a dat Dumnezeu.

“Timpul zidirii, timpul dărâmării”

Ecleziastul vorbea despre “Timpul zidirii, timpul dărâmării.” Azi, suntem în epoca nu doar a demolărilor din rațiuni hegemonice ci și a distrugerilor pe baza poftelor oligarhilor buni ai planetei.

Podul de la Kerci, înțeparea celor patru conducte Nord Stream, bombardamentele rusești contra zonelor cu populație civilă, rachete neconvenționale, riposta fără precedent a NATO sunt câteva elemente ale puzzle-ului distrugerii cu rea credință. Nimeni nu mai caută pacea. Cei care aduc argumentele armistițiului sunt catalogați drept putiniști. Și dați la câinii comunității virtuale, unde fel de fel de țâștibâști sunt mari specialiști în  “Arta războiului,” dar fără a cunoaște cine a fost Sun Tzu.  

citește și: Ursula von der Lenin

Suntem în plin război planetar, iar omenirea nu conștientizează pericolul extincției. Niciodată n-am fost mai aproape de Apocalipsă, zic Sfinții Părinți. Tot mai multe semne prevestitoare ale răului ce va avea să vină se arată la Medjugorje și la Fatima.

Păcatul ignoranței hrănește zeii războiului

Sigur că mulți vor zice “mie nu mi se întâmplă.” Planeta a trecut printr-un experiment de forță. Pandemia a fost folosită de inițiații școlii de gândire de la Davos pentru resetarea lumii. Nefiind de ajuns, s-a stârnit războiul. La inițiativa lui Putin sau a colegilor săi din tinerețea davosistă, nu mai contează.

Supraviețuim unei tendințe anacronice de distrugere. În numele sfântului duh al protejării planetei.

Nu e anacronică gândirea? Omenirea e de la Dumnezeu. În lanțul trofic al lui Darwin, omul este în  centrul vieții, nu animalele sau vegetalele.

Trist e că există idioți utili cauzelor de salvare ale planetei, ostași umili ai Ordinului de distrugere a umanității. Cine sunt cerberii iadului deschis la ore de vârf și de maximă audiență? Le simțim mințile bolnave. Ei stau pe insule necunoscute sau pe iahturi, tolăniți în liniștea oceanelor și asistă la pasiunea lor morbidă pentru distrugere. Probabil, cred că în eventualitatea extincției, ei se salvează pe altă planetă. Sau și-au pregătit o viață surogat.

În toată lucrarea diabolică nu se văd decât rațiuni diavolești.

Incorecții corectitudinii politice conduc bolidul civilizației euroatlantice în zid

Noua dezvăluire a publicației Daily Mail arată cât de incorecți sunt promotorii noii corectitudini mondiale. O juntă a pus stăpânire pe clasa politică a lumii. Ne mai întrebăm de ce președintele Americii dă mâna cu zidul sau de ce liderii europeni nu găsesc soluții la criza energetică?
E pentru că staborul miliardarilor lumii se joacă cu focul. Au o pasiune morbidă pentru distrugere. Astfel de prozeliți ai întunericului au mai existat pe planetă, dar parcă niciodată n-au fost atât de puternici și mai angajați în războiul total.

VOCILE LUMII

Daily Mail

Publicație britanică

Daily Mail – publicație britanică

“O echipă de cercetători din Boston și Florida a extras proteina Spike din Omicron – structura unică care se leagă și invadează celulele umane. Laboranții au atașat proteina Omicron la tulpina originală, care a apărut pentru prima dată în Wuhan, la începutul pandemiei.

80 la sută dintre rozătoare au murit din cauza noii tulpini de Covid artificiale, în timp ce niciunul nu a murit doar din cauza variantei mai blânde, Omicron”, susține investigația Dailymail.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Schimbări pentru modelele iPhone 15! Ce se elimină de la noul model

Modelele iPhone 15 și iPhone 15 Pro ar putea fi lansate în acest an în Franța, dar și în anumite țări, doar cu eSIM,...

Olaf Scholz s-a ținut de cuvânt. Germania a livrat Ucrainei 18 tancuri Leopard 2

Germania a livrat Ucrainei tancuri grele de luptă Leopard, a anunţat luni cancelarul Olaf Scholz, informează AFP, citată de Agerpres. „Da, am livrat tancuri Leopard,...

Naționala Under 20, înfrângere drastică cu urmașii lui Haaland

Naţionala de fotbal Under-20 a României a fost surclasată de echipa similară a Norvegiei, cu scorul de 4-0 (3-0), într-un meci amical desfăşurat luni...
Ultima oră
Pe aceeași temă