24.1 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeOp & EdOzenismul – noul șiretlic al Diavolului

Ozenismul – noul șiretlic al Diavolului

Diavolul progresist a făcut un alt șiretlic. După plandemie și război, acum e rândul unei alte drăcovenii: UAP, noul nume dat OZN-urilor.

Vor curge râuri de slavă, triliarde de megaocteți, idei crepusculare, fel de fel de analize și comentarii despre grozăvia unei lumi necunoscute.

NASA a publicat recent un Raport de 33 de pagini despre studiul OZN-urilor. Raportul poate fi citit integral, în limba engleză, aici.

Mumie prezentată în Parlamentul din Mexic. Unii susțin că e compusă din mai multe bucăți de om.

Parlamentarii mexicani s-au uitat cu maximă mirare la o creatură ce li s-a arătat. Au ascultat mărturii că “nu suntem singuri” în univers şi au văzut presupuse rămăşiţe ale unor fiinţe non-umane, în cadrul unei audieri extraordinare, nu ordinare, care a marcat primul eveniment dedicat OZN-urilor organizat în Congresul ţării latino-americane, relatează Reuters.

Alți bani, altă distracție…

Ciudat e că în același timp, NASA a publicat date dintr-un raport – care fie vorba dintre noi, nu spune nimic – că ”studiul OZN-urilor va necesita noi tehnici științifice, inclusiv sateliți avansați, precum și o schimbare în modul în care sunt percepute obiectele zburătoare neidentificate.” Ați priceput? Alți bani dați de Congres și aruncați pe fereastră.

Omenirea s-a săturat de plandemie, de războiul din Ucraina, și acum au inventat o nouă temă, care să înfricoșeze lumea: extratereștrii.

Foto: Pixabey

Cu ce scop a dezvăluit Agenția spațială a SUA aceste concluzii? Cică cercetătorii s-au aplecat spre studierea unor date privind OZN-urile.

În raportul de 33 de pagini, o echipă independentă comandată de NASA a avertizat că percepția negativă din jurul OZN-urilor reprezintă un obstacol în calea colectării de date, zice un UM de presă.

citește și: Care mai e prețul libertății azi?

Cică preocupările din domeniu sunt maxime. Oficialii zic că ar trebui să luptăm împotriva conspirației UFO. Pe bune? Mai suntem zdraveni la cap? Asta e principala preocupare a planetei? Te doare bila și ți se crucește sufletul! Ni se ordonă să punem umărul la reducerea stigmatului în jurul a ceea ce numește UAP-uri (OZN-uri, n. red.), sau fenomene anormale neidentificate.

“Vrem să schimbăm percepția despre UAP-uri, de la senzaționalism la știință,” a declarat Bill Nelson, administratorul NASA, potrivit Associated Press.

El a promis o abordare deschisă și transparentă.

Diavolul vrea lucrurile să fie cât mai mici

Există o mentalitate. Cu toții ne distrăm cu Indiana Jones în Amazon și găsirea Craniului de Cristal, așa că există mult folclor. De aceea am intrat în arenă, pentru a încerca să intrăm în acest domeniu din punct de vedere științific.” – a spus el, potrivit The Guardian.

Diavolul se ascunde în detalii. Undeva pe la mijlocul raportului se spune că publicul trebuie implicat. Păi și dacă nu vrem? Ce ni se face? Ce pățim, noi nedușii în ispita OZNismului?

Planul de a recruta publicul este una dintre recomandările cheie din raportul de 34 de pagini, întocmit de o echipă de 16 experți, numiți anul trecut, pentru a studia timp de mai multe luni fenomenul UAP și verdicititatea datelor din jurul acesteia.

Raportul sugerează că un sistem de crowdsourcing, cum ar fi aplicațiile open-source bazate pe smartphone-uri, ar putea fi utilizat pentru “a colecta date imagistice și alte date de senzori de smartphone de la mai mulți cetățeni observatori, ca parte a unui efort mai amplu de a colecta mai sistematic rapoarte publice privind PAU”.

Stați ușor! Să nu amețim!

Publicul trebuie implicat. Zic celeștii. După ce am căutat prin parcuri pokemoni, acum ne ducem în pustii căutând urme de extratereștrii? Ce altceva mai bun avem de făcut?

Să uităm problemele reale ale omenirii, grijile de zi cu zi, legăturile cu Dumnezeu, pentru a ne implica într-o nouă luptă: ozenismul.

citește și: Ce șanse are “Blocul democratic,” noua alianță electorală PSD-PNL?

Diavolul a ticluit o nouă luptă. Sesizați? Viața e o permanentă luptă. Asta o știm din manualele de socialism științific. Acum, mintea trebuie ocupată. Să nu existe alte idei, decât cele impuse de Iluminați.

De ce nu se dezvăluie cine e directorul coțcăriei, a mega-înșelăciunii pusă la cale de îngerii întunericului?

Asta ne mai lipsea: interconectarea

Se zice că misiunea nu e încă îndeplinită. Păi, ce mai așteptăm? Să trecem la treabă! V-ați prins? Ne interconectăm cu sateliții și adunăm probe științifice. Noi? Da, noi foștii cititori de literature SF, nu de SF-urile lui Sorin Grindeanu. Marele şiretlic al Diavolului este să se spună despre el că nu există. Precum în scrierile sfinte, aşa şi pe pământ, acolo unde maleficul stăpân al inelelor statului ascuns a creat fenomenul de ruşinare publică a celor albi, creştini şi heterosexuali, prin Black Lives Metter.

În SUA, unde democraţia se zice că e demult consolidată, o mişcare deloc bonjuristă, de-a dreptul malefică, a provocat iadul în societate şi l-a afişat în toată splendoarea sa. Vă mai amintiți?

Magazine vandalizate, poliţişti bătuţi, huligani urlând pe străzi compun de câteva săptămâni faţa hâdă a prea plinului de libertate. La indigo, acţiunile au apărut şi în Germania.

OZN sau UFO – tot un drac

Dacă s-a pierdut ceva în societatea americană e credinţa în Dumnezeu. Astfel, Diavolul s-a amuşinat în reliefuri sociale şi în pegra societăţii, ajunsă savant în chip de salvatori, aveam să scriu într-un comentariu de la acea vreme.

Să repetăm! În octombrie 2022, şaisprezece oameni de ştiinţă din medii diferite au primit sarcina de a ajuta NASA “să tragă concluzii ştiinţifice despre ceea ce se întâmplă pe cerul nostru”.

Un OZN este un obiect sau un fenomen „observat în atmosferă, a cărui natură nu este cunoscută sau recunoscută de martori.”

Apariţia lor este adesea asociată cu ideea de viaţă extraterestră, dar „nu există nicio dovadă că OZN-urile sunt de origine extraterestră,” după cum a subliniat în repetate rânduri agenţia spaţială americană. Păi și atunci? De ce ne pierdem în detalii? Ne iau de proști, ca să ne ocupe timpul.

VOCILE LUMII

PRO TV

”Agenţia spaţială americană a organizat la începutul lunii iunie, la Washington, prima sa conferinţă despre OZN-uri. Ea a prezentat o înregistrare video cu unul dintre aceste obiecte neidentificate, în formă de sferă, care a fost filmat deasupra unui sat din Orientul Mijlociu.

În cadrul audierii de săptămâna trecută, referitoare la FANI, acronimul spaniol pentru ceea ce în mod obişnuit se numeşte acum Fenomene Anomale Neidentificate (UAP), politicienilor le-au fost arătate două artefacte despre care jurnalistul mexican Jaime Maussan, un vechi pasionat de OZN-uri, a afirmat că sunt corpurile unor extratereştrii.

Specimenele nu au nicio legătură cu vreo formă de viaţă de pe Pământ, a declarat Maussan, conform Pro tv.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Inflaţia anuală din zona euro a coborât în septembrie la 4,3%, la cel mai scăzut nivel atins din octombrie 2021

Indicatorul referitor la inflaţie a scăzut de la nivelul de 5,2%  atins în august, în timp ce inflaţia de la lună la lună...

Avertizare Ro-Alert în Tulcea, Galaţi şi Brăila despre “căderea unor obiecte din spaţiul aerian”

 "A căzut ceva, dar nu ştim ce şi cum, s-a măturat zona, care rămâne izolată până mâine dimineaţă când reluăm căutarea. Local am...

Cum îți poți da seama că cineva este în depresie și ce poți face pentru a ajuta

 Semnele timpurii ale depresieiStarea persistentă de tristețe sau vid: Persoana se simte adesea tristă sau lipsită de speranță, chiar și în situații care...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies