25.7 C
București
duminică, 14 august 2022
AcasăOp & EdOpiniiMinisterul Părăginirii

Ministerul Părăginirii

La distanță de câțiva ani mai apare câte un tânăr român care realizează o mare performanță, doar prin propriile resurse, și ne amintim că nu investim în sport.

Pe lângă lipsa performanței constante, în primul rând, vorbim despre nepăsarea autorităților față de starea de sănătate a populației, în mod deosebit de cea a tinerelor generații.

Cum e caracteristic acestei nații, ne amintim de aceste probleme doar când apar performanțe neașteptate precum cele realizate de Simona Halep și David Popovici.

Avem de ani buni un minister destinat Sportului și, fie că acesta a fost înglobat celui al Educației, fie că a fost de sine stătător, nu s-a evidențiat decât prin scandaluri legate de afaceri cu proiecte supraevaluate și prin înstrăinarea unor mari baze sportive ce aparțineau statului.

Acum se pregătește același lucru, indiferent de partidul aflat la putere, mergându-se pe aceleași rețete.

Baze sportive și stadioane importante ținute de minister pentru a fi lăsate în paragină.

Nu sunt date administrațiilor publice locale, pentru că trebuie vândute pe nimic rechinilor imobiliari, când nu va mai fi de folos decât terenul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Constănţeanca Sabrina Maneca-Voinea, campioană europeană la gimnastică

România a obţinut medalia de aur la proba de sărituri de la Campionatul European desfăşurat la Munchen, în Germania. Constănţeanca Sabrina Maneca-Voinea şi-a adjudecat...

Cod galben de ploi, în aproape toată țara, până la sfârșitul mini-vacanței de Sfânta Maria. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ pentru aproape...

Noua idee a lui Kissinger: Ucraina ar trebui tratată ca membru NATO

Henry Kissinger a declarat într-un interviu acordat Wall Street Journal că, după modul în care Rusia s-a comportat în Ucraina, "acum consider că Ucraina trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă