24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăOp & EdGabriela, ultimul Fir(ea) de care se agață Nicușor Dan

Gabriela, ultimul Fir(ea) de care se agață Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se află în cădere liberă, însă începutul de an îi aruncă o ultimă cordelină de care să se agațe.

Gabriela Firea și-a anunțat prematur candidatura pentru funcția de primar general la următoarele alegeri locale, iar acest lucru nu face altceva decât să-l mai ridice puțin pe Nicușor Dan din “hăul sondajelor”.

Momentan, tocmai acesta a rămas unicul argument prin care se scuză alegătorii lui Nicușor Dan în fața celorlalți cetățeni ai Capitalei: am vrut să scap de Firea.

Mulți dintre ei încă mai îl preferă pe Nicușor în fața precedentului edil-șef.

Probabil că după următoarele două luni de ger în case, fenomenul ar fi dispărut.

Gabriela Firea nu a așteptat însă și a lansat deja anunțul că va candida.

Firea a lansat această temă mai mult de teama unui contracandidat din propriul partid, decât să se teamă de Nicușor.

De actualul primar general, cel puțin anul precedent, nu s-au temut nici măcar rozătoarele de oraș, care nu au fost deranjate timp de luni bune de serviciul deratizare.

Acesta are însă acum mingea la fileu: nu fapte, doar mesaje anti-Firea.

Mai rămâne o dilemă, din nefericire, cu un răspuns nefericit, dar previzibil, mai ales în contextul alegerilor locale desfășurate într-un singur tur: nu există alte opțiuni în afară de Nicușor Dan și Gabriela Firea?

Citiți România Liberă și pe Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...

Farmecul bijuteriilor cu perle. Când și cum să porți aceste superbe accesorii?

Bijuteriile cu perle sunt printre cele mai elegante piese din colecția unei femei. Clasice și rafinate, ele au devenit o alegere tot mai populară...
Ultima oră
Pe aceeași temă