29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăOp & EdNoua Ordine, Céline Dion și hăinuțele unisex

Noua Ordine, Céline Dion și hăinuțele unisex

E imposibil de crezut că cineva n-a lăcrimat la versurile piesei “My Heart Will Go On” a celebrei Céline Dion, din coloana sonoră a filmului “Titanic:” “Dragostea ne cuprinde o singură dată / Și durează întreaga viață.” Azi, despre Noua Ordine, Céline Dion și hăinuțele unisex.

Toți ne amintim scena în care Jack, tânărul de slabă condiție socială, a căzut de pe sloiul de gheață în Ocean și s-a scufundat în adâncuri, iar iubita lui, Rose, a ajuns să fie salvată. Momentul culminant al amintirilor, când ea, la bătrânețe, își arunca pandantivul în Ocean, rămâne memorabil. Totul pe songul lui Céline Dion, cântăreața canadiană, care se lasă așteptată de mai mulți ani și în România.

Puțini știu, însă, suferința reginei muzicii pop, obligată să tot își amâne concertele. Dar aproape deloc nu se cunoaște prin estul Europei despre linia de modă Celine Nununu a hainelor de copii împielițați.

Nu râdeți, celebrul star din Québec este agentul de marketing al companiei care promovează un nou stil de hăinuțe unisex. Adică, linia viitorului: fără țoale de băieței sau cele de fetițe.

Neomarxismul s-a ținut întotdeauna scai de fustele vedetelor. Prin ele a pătruns draconic în societate. Nu va dura mult până când linia ideologică va mistui și Europa.

Ceasul bate la Big Ben, în Westminster, dar se fixează la Washington și se vopsește la Hollywood, când e vorba de curente existențiale, de gen sau de mod.

Noua Ordine, Céline Dion și hăinuțele unisex

Noua ordine nu vine cu mâna goală. Impune stări, chiar dacă crează convulsii. Noul univers concentrațional are matrici prestabilite. Astfel încât victima – noul Zombie util regimentului – să creadă în propriul ghetou existențial și să lupte pentru condiția sa de rob digital.

În paradigma spălării creierelor idioților utili mânuitorilor de umbre, zise democratice, a apărut noua colecție de haine fără identități de gen, extrem de scumpe și bine promovate.

Firește, tot la Hollywood, unde se fac cele mai fantasmagorice producții corecte politic, în sensul pregătirii lumii de mâine a uterelor legate și a creierelor ghidonate de noua ordine.

Hainele Nununu pentru bebeluși și copii nu mai au nicio amprentă de gen. Sunt asexuate. În filmele de promovare se spune că indivizii sunt eliberați de rolurile lor tradiționale și ancorați în libertățile lor individuale.

Pentru că moda trebuie nu doar lansată, ci și susținută, vedete precum Gwen Stefani, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian își îmbracă deja copilașii cu astfel de haine – new age.

desen de Ștefan Popa Popa’S

Moara propagandei e pregătită să toace orice preconcepție. E susținută de muzică gen Titanic. Adică, locuitorii planetei, eliberați de capacitățiile neuronale, să intre de bună voie în dinții tocătorului de destine, care se camuflează în salvator.

Miturile salvaționiste sunt create de noii stăpâni ai lumii pentru a zăpăci lumea. Din marea masă, întotdeauna se găsesc idioți utili care să creadă că micuții lor s-au ”eliberat” de povara identității.

Oare cine vrea ca omul să renunțe de bună voie la cel mai mare dar de la Dumnezeu, ființa? Cum cine? Marele Nevăzut al universului, cuibărit prin Wall Street.

citește și: Adrian-Ionuț Chesnoiu – singurul ministru cu viziune

Céline Dion, arestată în clip, pentru că a pus sclipici pe bebelușii normali

Clipul de prezentare al noilor modele de hăinuțe pentru copii este edificator despre cum ideologia intră în casele oamenilor pentru a-i deprima. Céline Dion se duce noaptea într-o maternitate și descoperă ceva inacceptabil: bebeluși îmbrăcați în haine roz de fetițe și albastre de băieți. De furie, ea suflă sclipici negru și totul se schimbă. Bebeluși poartă, dintr-o dată, fesuri cu capete de mort și tricouri pe care scrie “Noua Ordine.”

Site-ul de produse al Nununu arată copii având pe față simboluri ale morții, micuți fără fețe, stele ciudate, înaripări înfricoșătoare, fel de fel de împielițări de formă și de conținut. Cică noua modă? În folosul cui sunt orătăniile pictate pe hainele unisex? Unii interpretează semne ale ocultei și ale pedofiliei, chiar și pe desenele ciudate, vândute ca produse premium. Pe un tricou scrie HO, acronimul târfei în jargon.

Pe Instagram, copii au coarne de țap

Pe Instagram, copii din reclamele Nununu sunt prezentați cu coarne de țap și însemne diavolești, încă o liturghie neagră a agitatului prezent. Doi copii erau filmați, pe melodia lui Céline Dion, cum să fim intimi.

Mai mulți specialiști în decriptările propagandei susțin că însemnele sataniste au rolul de a provoca, precum opiumul, stări de dependență față de împărăția întunericului.

Exorcistul John Esseff din Scranton, Pennsylvania – a spus încă din ziua lansării primei linii de haine că „diavolul urmărește copiii confundând genul. Când se naște un copil, care sunt primele lucruri pe care le spunem despre acel omuleț venit pe lume? Este un băiat sau este o fată. Acesta este primul anunț miraculos la venirea unui copil pe lume, dar a spune că nu există nicio diferență este satanic.”

Zombificare. Știu ei de ce

Sigur că moda nu vine singură. Se impune. Și pentru noile perversiuni ideologice, cu scopul de a distruge orice forme de rațiune în societate, ținta este mintea umană.

Dacă la ora actuală, inteligența artificială controlează în totalitate individul, marea provocare a gealaților Noii Ordini mondiale este cum să-i ghidoneze în viitor mintea.

Narativul acțiunii ideologice, de suprimare a ființei, e proba vie că neomarxismul aprinde Occidentul. Zombificarea e la un click distanță.

Vocile lumii

Nununu

Shop online pentru părinții tefeliști

O astfel de bluză costă 650 de lei

„Copiii noștri. Ei nu sunt cu adevărat copiii noștri. Deoarece toți suntem doar verigi din lanțul nesfârșit care este viața,” spune Dion, în clipul de prezentare al noii linii de modă, în timp ce apăreau acorduri de Crăciun în fundal”. În imagine tricoul care costă 650 de lei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Datorii de peste 100 milioane de euro la Agenția Spațială Europeană. Ministerul Cercetării promite că le va achita anul acesta

România dorește să plătească datoriile restante către Agenţia Spaţială Europeană (ESA) până la finalul acestui an, potrivit Ministerului Cercetării. Astfel, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării...

Ziua Mondială a Conștientizării Vitiligo. Ce este această afecțiune

Astăzi, 25 iunie, sărbătorim Ziua Mondială a Conștientizării Vitiligo. 1% din populația lumii trăiește cu această afecțiune. De altfel, nu este contagioasă, așa că...

Datorii de peste 100 milioane de euro la Agenția Spațială Europeană. Ministerul Cercetării promite că le va achita anul acesta

România dorește să plătească datoriile restante către Agenţia Spaţială Europeană (ESA) până la finalul acestui an, potrivit Ministerului Cercetării. Astfel, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării...
Ultima oră
Pe aceeași temă