31 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăOp & EdEfectele Afacerii Djokovic

Efectele Afacerii Djokovic

Lumea a aflat că Nole urmează să fie deportat. Avocații săi au pierdut procesul cu ministerul imigrărilor din Australia. Spre dezamăgirea fanilor, nu va juca la Australian Open. În locul lui va fi pus un looser-boy. Care sunt efectele Afacerii Djokovic? Lumea nu va mai fi la fel.

Dacă e să întrebi zece cetățeni ai lumii globale, din ce motiv a pierdut Nole apelul din instanța de la Antipozi, nouă ți-ar spune că a mințit în formularul de intrare în țară. Că nu a respectat regulamentul de izolare. Nema ništa. Ar spune, dacă ar mai trăi, Siniša, vânzătorul de carpete cu cai verzi pe pereți, din Ocicopiatz-ul copilăriei mele.

Doar cine a urmărit procesul din noaptea de sâmbătă spre duminică, desfășurat pe parcursul a șase ore, la Melbourne, știe că verdictul este mult mai crunt. Nu doar pentru Djokovic sau Serbinatorul, cum l-am descris într-un editorial recent, ci și pentru cei care încă mai gândesc și nu se aruncă în puțul cu seringi, împreună cu gloata, se apropie sfârșitul drepturilor individuale și renașterea colectivismului marxist.

Efectele Afacerii Djokovic

Jucătorul număr 1 al lumii a fost interzis în Australia, timp de trei ani (astăzi se va publica motivarea deciziei magistraților), pentru delict de opinie. Da, nu vă vine să credeți? A fost acuzat că, prin prezența sa, ar spori curentul antivacciniștilor. Se conturează un univers distopic, în care numai nebunii se vor opune regulilor dictate de regimentul terorii. George Orwell avea să ne asigure, încă din “1984,” că tu, dictatorule, “ai putere atunci când rupi conştiinţa omului în bucăţi, iar bucăţile vii le rearanjezi în forme noi, pe care tu însuţi le hotărăşti.” Și l-au rupt pe Nole în bucăți, pentru a da alte formă de viață, mai umile, mai troglodite, dar mai ascultătoare. 

A fost executat mișelește de justiția obedientă Marilor Oriente cu seringa? Ce argument li s-au pus judecătorilor? Avocații Ministerului Imigrărilor i-au surprins până și pe avocații apărării. Au pus pe masa judecătorilor o premisă mincinoasă, potrivit căreia Djokovic era împotriva vaccinării.

Condamnat pentru delict de opinie. Se întorc vremurile internaționalismului proletar

Avocatul Wood al acuzării a susținut teza că jucătorul sârb nu ar vrea să-și facă vaccinul. Întrebat pe ce se bazează, a arătat un articol din presă, din aprilie 2020, din care a citat parțial și nu ar fi expus și partea în care jucătorul s-ar arăta deschis în ceea ce privește vaccinarea. Djokovic a spus în acel articol că Nu sunt expert, vreau să aleg varianta cea mai bună pentru organismul meu.”

Jumătățile de adevăr au trimis mulți oameni în pușcărie. Justiția teleghidată de la noi e încă o probă că danileții, acești embrioni de laborator, sunt creați pentru a trimite la beci spiritele libere.

L-au făcut antivaccinist, fără probe!

Pentru ca varza să fie pusă pe capră și capra trecută de broască pe malul corect politic, avocatul Ministerului Imigrărilor a turnat magistraților că acuzatul vine dintr-o țară ca Serbia, în care sub 50% sunt vaccinați. A și tras o concluzie: lăsat liber, Djokovic ar putea face prozeliți printre vacciniști. Doar că minciuna e cât casa terorii, în care sălășluiesc demonii cu acele de înțepat și de pus branulele tăcerii. Cel mai mare jucător de tenis al lumii nu a spus niciodată că el e antivaccinist. A anunțat doar că decide ce e mai bine pentru organismul său.

efectele Afacerii Djokovic
desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

“Cred că, dacă Djokovic ar fi vrut să joace aici, ar fi putut să o facă fără probleme. A mers pe alt drum, a luat alte decizii,” a spus Nadal, potrivit presei sportive. O jucătoare din partea de jos a WTC a zis, în ton cu sclavii: “dacă se vaccina nu ajungea să fie dat afară din țară.” Roger Federer a tăcut și și-a numărat banii. El câștigă mai bine decât Nadal și Djokovicla un loc. Cum să se opună corporatiștilor care au resetat lumea?

Ars între coloanele progresiste, devine eroul

Djokovic a fost pedepsit în numele unei întregi lumi care nu vrea să se predea. Justiția, ghidată de interesele juntei globaliste, l-a condamnat, culmea, pentru ce avea în gând să spună, dar nu a zis. Milițiile gândirii se revarsă, deci, plenar, în toată splendoarea turmelor de aplaudaci, care latră zi lumină despre nevoia de respect dat statului de drept și regulilor statale.
Nu-mi amintesc despre vreo țară care să fii introdus vaccinarea obligatorie. Nole e doar un test de rezistență.

citește și: De ce unii iau COVID de mai multe ori – iar alții niciodată?

De la semnarea Declarației Universale a Drepturilor Omului, până în prezent, justiția nu a mai produs o asemenea condamnare a vorbelor nerostite, semn că inchizitorii sunt la un portărel culcat, distanță.

Dacă nedreptatea cea mai mare a secolului XlX a fost Afacerea Dreyfus, cea a secolului XXI este arestarea gândului. Și când George Orwell descria universul său distopic, era la mijlocul distanței dintre trecutul de infamie și viitorul din acele seringilor.

Neomarxismul și Platon, baba și racheta de tenis

Neomarxiștii nu și-au ales întâmplător ținta. Nole era considerat până la data executării sale drept cel mai puternic și mai echilibrat sportiv din lume. Instrumentele noii doctrine de stăpânit lumea au prins în ghilotină mai demult și universul sportiv. Acolo, vorba lui Platon, e singurul loc din cetate în care toți oamenii sunt egali. Și când te gândești că părintele peșterii simbolice a prevăzut că lumea va fi condusă de Zei cu puteri morale, nu de mișei cu piei de năpârci, în chip de măști de salvare.

Care au fost efectele Afacerii Dreyfus? Formarea blocului stângist, naşterea Action Français, o mișcare de dreapta radicală şi impulsionarea antisemitismului. Ce va fi după Afacerea Djokovic? Dreptul colectiv va suprima dreptul individual. Și aici e marea schismă a democrației, redistribuită între falanga oligarhiei și a profitorilor noii revoluții.

Vocile lumii

Cozmin Gușă

Analist politic

efectele Afacerii Djokovic
Cozmin Gușă

“L-au dat afară pe Djokovic. Nu le convine celor de tip Nadal și alții, răpuși de sumele imense de bani de la corporatiști, să se confrunte liber. Novak a fost executat. Marii campioni din sport sunt următoarea țintă a globaliștilor,” a spus Cozmin Gușă într-un Podcast pe internet.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă