23.1 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăMusicRolling Stones e în doliu. Ce membru al trupei a murit

Rolling Stones e în doliu. Ce membru al trupei a murit

Charlie Watts, celebrul baterist al trupei Rolling Stones, a murit la vârsta de 80 de ani într-un spital din Londra.

Charlie Watts, bateristul care a ajutat trupa Rolling Stones să devină una dintre cele mai cunoscute din lume, a murit marți într-un spital din Londra la vârsta de 80 de ani, anunță BBC.

„Cu o imensă tristețe, anunțăm decesul iubitului nostru Charlie Watts. A murit mai devreme, în liniște într-un spital din Londra, înconjurat de familie”, a transmis purtătorul său de cuvânt prin intermediul unui email.

Sursa citată mai spune că Charlie Watts a fost un soț, un tată și un bunic iubit și unul dintre cei mai mari bateriști ai generației sale.

Vestea morții sale s-a răspândit cu viteză, iar printre cei care au trimis mesaje sunt Elton John și vedetele Beatles Ringo Starr și Paul McCartney.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

Furtună politică în SUA, după perchezițiile de la casa lui Trump. VIDEO

O primă etapă spre un proces pentru unii, o "persecuţie politică" pentru alţii: percheziţia spectaculoasă a casei lui Donald Trump de către FBI a...
Ultima oră
Pe aceeași temă