5.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021
AcasăMusicAutorul celebrui hit „Alors on Danse”, Stromae, revine pe scena muzicală

Autorul celebrui hit „Alors on Danse”, Stromae, revine pe scena muzicală

Stromae, cântărețul și compozitorul de origine belgiană, revine pe piața muzicală. Acesta s-a retras din circuitul muzical în anul 2015 și se întoarce în forță, cu piesa „Santé”, scrie AFP, preluat de Agerpres.

Vedeta cu 3 milioane de albume vândute se bazează pe o melodie pe ritmuri de cumbia sud-americană şi electro pentru a da viaţă unui text dedicat oamenilor simpli, pentru care ţine un toast. „Şofer de camion, însoţitoare de zbor / brutar sau pescar/ Ridic paharul pentru campionii celor mai rele vremuri”, cântă el, acompaniat de imagini în care îl vedem având părul prins într-un coc dublu.

Cu „Santé”, artistul belgian în vârstă de 36 de ani pregăteşte terenul pentru un viitor album, a cărui dată de lansare nu a fost încă dezvăluită.

Succesul dobândit de ultimul său album, „Racine carree” (2013, după „Cheese” în 2010), i-a adus doi ani de turnee nebuneşti prin lume, care l-au epuizat atât fizic, cât şi mental.

„Chiar dacă ne face să visăm, este totuşi o profesie şi, ca în orice profesie, atunci când lucrăm prea mult, ajungem la un burn-out”, a recunoscut el în 2018 într-un interviu acordat France 2, scrie Agerpres.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Cele mai citite

KGB-ul din Belarus a inflamat criza migranților prin conturi false pe Facebook

KGB-ul din Belarus a inflamat criza migranților prin conturi false pe Facebook, susțin reprezentanții companiei-mamă a Facebbok, Meta. Potrivit gigantului american, serviciile de securitate...

Exportul de gaze naturale din Rusia a scăzut în ultima lună

Exportul de gaze naturale din Rusia spre Europa a scăzut în luna noiembrie. Potrivit unui raport Gazprom, exporturile au crescut în primele 11 luni...

Imnul comunist a fost pus de Ziua Națională

Imnul comunist a fost pus de Ziua Națională a României într-un oraș din Moldova. Incidentul s-a consemnat în localitatea Târgu Ocna din județul Bacău....
Ultima oră
Pe aceeași temă