6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăMediuVIDEO: Coasta Floridei, distrusă după uraganul Ian

VIDEO: Coasta Floridei, distrusă după uraganul Ian

Distrugerile de amploare lăsate de uraganul Ian au fost observate sâmbătă (1 octombrie) pe Insula Sanibel și pe plaja Fort Myers din Florida.

Imagini din ambele locații au arătat stațiuni, case, bărci și infrastructură avariate de furtuna care a lovit miercuri (28 septembrie) coasta Golfului din acest stat ca un uragan de categoria 4, cu vânturi maxime susținute de 240 km pe oră.

Uraganul Ian, destul de imprevizibil

Administratorul Agenției Federale pentru Managementul Situațiilor de Urgență (FEMA), Deanne Criswell, a precizat că uraganul Ian a fost “destul de imprevizibil”.

Criswell, care a apărut duminică la emisiunea “This Week” de la ABC, a declarat gazdei Jon Karl că, deși oficialii știau că furtuna va avea “impact devastator”, aceasta a fost imprevizibilă.

De curând, Joe Biden a declarat că distrugerile provocate în Florida de uraganul Ian sunt printre cele mai grave din istoria Statelor Unite și a ordonat să se ia toate măsurile posibile pentru a salva vieți.

„Abia acum începem să vedem amploarea acestor distrugeri. Probabil că pagubele sunt printre cele mai grave … din istoria națiunii”, a declarat Biden reporterilor.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă