Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vom pleca în concediu la vară! Hotelurile şi restaurantele s-ar putea deschide după 15 mai

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat, marți seară, că hotelurile şi restaurantele din România s-ar putea redeschide gradual după data de 15 mai 2020, dacă vârful pandemiei va fi depășit până atunci.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.04.2020 - 00:41

"S-ar putea deschide, cu anumite precauţii, gradual", a afirmat ministrul Nelu Tătaru la postul de televiziune Antena 3, referindu-se la situația unităților de cazare a turiștilor și de alimentație publică.

În schimb, în ceea ce priveşte cinematografele, ministrul Tătaru a precizat că ele vor fi închise și după data de 15 mai, fără a indica un termen anume legat de cinematografe.

"Deocamdată nu, încă nu suntem la momentul în care să ducem acele mase populaţionale undeva", a explicat ministrul Sănătății.

Comentarii