19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Seară de COŞMAR pentru Steaua Bucureşti în UEFA Champions League

VIDEO. Seară de COŞMAR pentru Steaua Bucureşti în UEFA Champions League

Steaua Bucureşti rămâne cu o singură amintire plăcută după dezastruosul 0-5 cu Manchester City în prima manşă a Plaz-off-ului din UEFA Champions League: este martorul viu al naşterii unei noi mari echipe a lui Pep Guardiola, după Barca şi Bayern.

Steaua a avut doi jucători şi jumătate pe teren (formidabilul portar Niţă, motoreta Adi Popa şi Nicolae Stanciu), prea puţin pentru o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Guardiola a asamblat rapid o maşinărie de fotbal din banii şeicilor şi a scos untul din stelişti de la primul la ultimul minut de joc.

O menţiune specială pentru un profesionist uriaş al fotbalului: Kun Aguero, vedeta lui Pep, care a alergat ca un nebun după minge până in minutul 90 după ce marcase deja trei goluri, totul pentru a compensa cele doua penalty-uri ratate.

În ciuda victoriei la scor, antrenorul de 45 de ani nu pune la îndoială valoarea roş-albaştrilor: "Steaua rămâne o echipă bună, dar noi am jucat bine. De aceea am câştigat. Dar Steaua rămâne o echipă bună, cea mai bună echipă din România".

Dincolo de apatia arătată de roş-albaştri, o explicaţie în diferenţa mare de scor stă, fără îndoială, în investiţii. City reuşeşte să transfere an de an fotbalişti pe sute de milioane de euro, în timp ce Steaua ia de cele mai multe ori jucători liberi de contract.

Înfrângerea de marţi seară va intra în istoria echipei lui Reghecampf. Steaua a suferit cea mai severă înfrângere în meciurile din cupele europene, pe teren propriu. De-a lungul timpului, Steaua a mai pierdut 1-5 cu Sttuttgart, în 2012, și 0-4 cu Chelsea, în 2013.

A fost pentru a patra oară în istoria clubului, în meciurile din Europa, când echipa pierde la o diferență de cinci goluri. Totuși, celelalte jocuri au fost în deplasare.

Laurenţiu Reghencampf şi-a criticat jucătorii

După meci, antrenorul Reghecampf a spus că jucătorii au făcut multe greșeli individuale și trebuie să învețe multe după duelul cu englezii.Trebuie să învățăm, iar jucătorii să înțeleagă de ce este nevoie. La nivelul acesta, când faci o greșeală, se vede. Toți trebuie să învățăm. Trebuie să facem o analiză și să nu mai facem greșeli. Probabil au fost și emoții mari.

Nu este vorba de jucat defenisv. Cei de la City te obligă să joci defensiv. Pe viitor, în grupele Europa League, trebuie să fim mai agresivi. Prea mult spațiu au avut cei de la City. Nici nu ne-am apărat și nici nu am atacat. Trebuie să jucăm mai bine"

Fanii stelişti ridiculizaţi de suporterii marii rivale Dinamo:

Surpriză mare pentru spectatori la meciul Stelei cu Manchester City: la un moment dat, la Tribuna a doua a apărut o coregrafie realizată din vestele purtate de suporteri cu textul "Doar Dinamo Bucuresti". Textul a fost o evidentă sfidare la adresa Stelei şi a fost posibil graţie unei farse jucate de caţiva suporteri dinamovişti la adresa patronului Stelei.

Astfel, acesti fani dinamovişti s-ar fi dat drept suporteri stelişti şi l-au convins pe Gigi Becali să îi lase să pregătească o coregrafie specială pentru meciul Steaua – Manchester City, scrie Digi Sport. Becali, care şi-a îndepartat galeria tradiţională a Stelei, ar fi picat în capcană şi le-a oferit farseurilor accesul gratuit în tribuna Arenei Nationale.

Pentru Steaua Bucureşti urmează meciul derby al campionatului intern cel cu Dinamo. Se joacă sâmbătă seară tot pe Naţional Arena de la ora 21.00. 

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă