27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleSylvester Stallone a vândut reședința din Los Angeles - Câți bani a...

Sylvester Stallone a vândut reședința din Los Angeles – Câți bani a reușit să scoată pe ea

La puțin mai mult de un an după ce și-a scos la vânzare complexul său din Los Angeles, pentru suma uriașă de 110 milioane de dolari, Sylvester Stallone a vândut somptuoasa locuință – la jumătate din prețul inițial. 

Proprietatea de 21.000 de metri pătrați în stil mediteranean, ascunsă în comunitatea extrem de exclusivistă și păzită de paznici din Beverly Park, a fost vândută joi pentru 58 de milioane de dolari, conform înregistrărilor din lista de vânzare. 

Stallone, în vârstă de 75 de ani, și soția sa, Jennifer Flavin, în vârstă de 53 de ani, au deținut casa prin intermediul unui fond fiduciar din 1998, conform înregistrărilor proprietății.
Cei doi au lansat prima dată casa pe piață cu în ianuarie 2021, la suma de 110 milioane dolari, dar au redus-o la 85 de milioane de dolari în luna mai și apoi au redus-o pentru ultima dată în octombrie, la prețul la 80 de milioane de dolari. 

Publicația Mansion Global nu a putut confirma numele cumpărătorului, care a făcut o afacere de necontestat pe terenul de aproximativ 1,5 hectare, dar rapoartele anterioare au indicat-o pe superstarul britanic Adele ca fiind noul rezident al casei. 

Dacă cântăreața Adele se află într-adevăr în spatele afacerii, probabil că va alege să schimbe unele dintre amprentele actorului din casă, care includ numeroase lucrări de artă și sculpturi inspirate de „Rocky”, care aduc un omagiu francizei cinematografice.

Ascunsă în spatele unor porți și la capătul unei fundături, proprietatea izolată este centrată în jurul unei case principale cu șase dormitoare, care se mândrește cu un foaier cu două etaje, o sală de proiecție, o sală de gimnastică, o cameră de trabucuri, vederi panoramice ale orașului și ale canionului din fiecare cameră.

În altă parte, pe amplasament se află o casă de oaspeți cu două dormitoare, proiectată de Richard Landry, peluze întinse, terase, un teren de golf, o piscină infinită și un spa, un garaj pentru opt mașini și un studio de artă, potrivit anunțului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:01:42

VIDEO: Proteste în Los Angeles în urma anulării dreptului la avort

În urma hotărârii Curții Supreme a SUA de vineri, care a eliminat dreptul la avort la nivel național, recunoscut în urmă cu aproape 50...

Bali lansează o viză de nomad digital care îți permite să rămâi acolo timp de 5 ani

Indonezia speră să atragă mai mulți angajați care pot să lucreze remote (n.r. de la distanță) în țară cu o nouă viză pentru nomazi digitali. Viza...

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...
Ultima oră
Pe aceeași temă