16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Ramona Păuleanu de la Pro TV a născut prematur gemeni. Unul dintre ei se află în spital de 5 luni

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, a anunțat că a născut prematur gemeni.

În luna aprilie aceasta anunța că întră în concediu de maternitate, Ramona fiind la acea vreme însărcinată în 7 luni.

Din păcate lucurile se pare că nu au decurs conform planurilor. Ramona Păun a născut prematur o fetiță și un băiat, iar acesta din urmă se află în continuare internat.

„Am tot amânat momentul asta sperând ca altfel va arata „întoarcerea” mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasa așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudata, cand am fost dusa de urgenta în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clantanit dinții în gura de frica. Erau prea fragili. Amandoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de fata sa se facă bine. Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forța si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mana de om. Înțeleg ca asa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovada că a fentat de 3 ori moartea.

Dar iata ca au trecut 5 luni si nu stiu câte vor mai trece pana îl voi vedea acasa, lângă mine, lângă sora lui. Sper doar ca de primul lor Crăciun sa ii am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu va pot explica ce este în sufletul meu. Stiu doar ca, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.Ca as da orice sa-i pot lua suferinta.

Ca ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Ca m-as arunca deasupra lui, ca m-as transforma într-un scut uman ca sa-l ascund și protejez de toate. Ca am blamat soarta, sistemul, ca m-am autoblamat, ca n-am putut sa încetez sa ma întreb de ce eu. Mare dreptate are cel care a spus ca orice, numai mama sa nu fii.

Si numai copil sa nu fii, as adauga, când în loc sa îl bucuram, sa îl facem sa zâmbească, sa îl ținem în brate și sa-l iubim, el este într-un spital, si nu cunoaște altceva.

Am revenit sa va spun ca în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți parintii care își au puii bolnavi. Sa ne intărească Dumnezeu”, e mesajul transmis de Ramona Păuleanu.

Ultima oră
Pe aceeași temă