37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Kayla a „încins” internetul cu pozele din vacanță

GALERIE FOTO. Kayla a „încins” internetul cu pozele din vacanță

Voleibalista care și-a abandonat cariera sportivă pentru a se dedica în întregime modelingului face senzație pe Instagram, acolo unde de curând a depășit borna de un milion de urmăritori.

Kayla Simmons a „încins” internetul cu cele mai recente poze din vacanța de vară, care au stârnit senzație printre fanii săi. Galeria de fotografii o arată pe Kayla în mai multe ipostaze, îmbrăcată sumar, în costume de baie extrem de sexy, care îi scot în evidență formele apetisante. Cu un zâmbet fermecător și o încredere de invidiat, fosta sportivă pare să se fi bucurat din plin de vacanță.

Americanca în vârstă de 27 de ani a subtitrat postarea: „Doar o altă colecție”. În prima fotografie, aceasta apare mângâind un câine în timp ce poartă un costum de baie cu buline. În cea de-a doua fotografie aceasta își etalează decolteul generos, iar o altă imagine o înfățișează pe Kayla mândrindu-se cu posteriorul bombat, scăldat în razele soarelui.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat, „inundând” secțiunea de comentarii. Un admirator al fostei jucătoare de volei a scris: „Orice ai face, continuă. Ești minunată.” Un altul a comentat: „Ești drăguță, Kayla, dar ar trebui să-l arăți mai des pe cățeluș!”, în timp ce altcineva a adăugat: „Cine este mai perfect decât ea? Răspuns – Nimeni.”

Kayla Simmons a apărut pentru prima dată în atenția presei în liceu, fiind prezentată drept una din tinerele speranțe ale voleiului. Născută și crescută în Florida, Kayla a devenit rapid o jucătoare de top pentru prestigioasa echipă de volei a Universității Marshall. Totul s-a sfârșit atunci când blondina a fost pusă de oficialii clubului său să șteargă anumite imagini de pe internet, fapt ce a condus la decizia acesteia de a abandona sportul care a făcut-o celebră.

Diva a dezvăluit că un alt motiv care a determinat-o să ia această decizie este dimensiunea generoasă a bustului. Chiar dacă multe femei o invidiază, Kayla a declarat că sânii mari nu fac casă bună cu sportul, iar de-a lungul vremii a întâmpinat dificultăți din cauza bustului. „E amuzant, pentru că mi-am dorit să am sânii mai mici. Ar fi fost totul mai ușor la volei, dar nu s-a întâmplat. Nu poți sări mai sus, nu poți alerga mai repede, totul este mai greu”, a povestit Kayla.

Blonda cu forme bombastice a fructificat din plin darurile primite de la „Mama Natură” și își câștigă acum existența din reclame și ședințe foto. În plus, Kayla are și cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă