34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Elle Brooke, vedetă în ring și pe OnlyFans

GALERIE FOTO. Elle Brooke, vedetă în ring și pe OnlyFans

Fanii sportului sunt în extaz după ce Elle Brooke, faimoasa pugilistă cunoscută pentru determinarea sa din ring, a decis să își arate și latura mai senzuală. Trecând de la runde intense de box la postări incendiare pe OnlyFans și poze provocatoare pe Instagram, Elle face senzație și atrage privirile a milioane de fani din întreaga lume.

Elle a devenit celebră după ce a fost protagonista unui moment surprinzător la cântarul oficial de dinaintea meciului demonstrativ cu Ola Danielka, de la începutul acestui an. Conform practicii obișnuite, după cântar, cele două adversare s-au așezat față în față, moment în care britanica a încercat să-și sărute oponenta, însă fără succes.

Și se pare că gest este o dovadă a sexualității sportivei, latură pe care o exprimă cu ușurință și fără inhibiții pe internet. Într-un interviu despre viața sa, Elle a vorbit deschis despre călătoria neconvențională care a condus-o spre industria adulților. Elle a mărturisit: „Oricum am fost dintotdeauna foarte orientată spre sex… Numărul meu de bărbați până la 14 ani era cam șapte”. Această mărturisire despre experiențele ei timpurii demonstrează natura nefiltrată a personalității ei.

De aceea, Elle Brooke a ales să își surprindă admiratorii cu conținut exclusiv pe platforma OnlyFans, unde oferă imagini și clipuri video incitante, transformându-se dintr-o luptătoare dură într-o prezență seducătoare. În plus, pe contul său oficial de Instagram, blonda își încântă urmăritorii cu poze la fel de „obraznice”. Imaginile cu ea în bikini sau în ținute sport atrăgătoare au cucerit deja inimile a mii de fani, adunând aprecieri și comentarii la fiecare postare.

Într-o postare recentă, tânăra de 25 de ani a apărut în fața celor aproape 800.000 de urmăritori de pe Instagram așezată pe o motocicletă. În descrierea postării, Elle a explicat că intenționează să „facă o plimbare pe partea sălbatică”, în timp ce își arăta fundul și era îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Și fanii au reacționat imediat în comentarii. „Frumoase poze! Stil Playboy”, a scris unul, în timp ce alții nu mai conteneau cu admirațiile: „Genul meu de femeie”, „O, Doamne!”, „Uau!”.

Pe lângă activitatea din social media, Elle Brooke devine și o prezență remarcabilă în ringul de box, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce va face sportiva în continuare. Cu siguranță, ea își va păstra locul în lumina reflectoarelor pentru mult timp de acum înainte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă