7.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. A fost Miss Canada și acum „defilează” pe terenul de...

GALERIE FOTO. A fost Miss Canada și acum „defilează” pe terenul de golf

Sara Michelle Winter, fosta câștigătoare a concursului de frumusețe Miss Canada, a decis să abandoneze defilările pe podiumurile de modă și să devină sportivă profesionistă. Diva născută în Vancouver și-a împlinit visul din copilărie și acum practică golful.

Totul a început la vârsta de 22 de ani, când frumoasa canadiancă a decis să renunțe la licența în științe de la Universitatea din York pentru a se apuca de golf cu normă întreagă. Și, deși a început târziu, Sara s-a dovedit a fi o persoană care învață rapid. „Am concurat împotriva unor jucători de golf profesioniști și amatori într-un mini-turneu, pregătindu-mă să particip într-o zi în circuitul LPGA”, a spus ea. „Cu suportul tatălui meu și cu ajutorul antrenorului, mă pregătesc și muncesc din greu în fiecare zi, atât pe teren cât și în afara lui, pentru a fi cea mai bună versiune a mea, fizic și mental”, a continuat șatena.

Sara Michelle, smiling outside
Sara Michelle - December 2023
Sara Michelle, age 35, portrait

Tânăra de 28 de ani țintește participarea în LPGA Tour, iar până atunci concurează în cadrul Women’s All Pro Tour și Cactus Tour. „Sunt norocoasă că una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, golful, mi-a devenit meserie”, a declarat recent Sara. „Golful m-a învățat cum să am răbdare cu toate lucrurile în viață și cum să continui să mă dezvolt în mod constant și să mă provoc pe mine în însămi”, a completat aceasta.

Sara Michelle, a woman with a serious expression.
Portrait of Sara Michelle, 14 years old

Cu aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram și alți 153.000 pe TikTok, Sara a devenit rapid un influencer de top în domeniul golfului și a profitat de succesul în social media pentru a semna contracte de sponsorizare cu firme precum TaylorMade Canada și Adidas.

Portrait of Sara Michelle
Sara Michelle, age 13, profile picture

„Ca femeie într-un sport dominat de bărbați, colaborările cu asemenea brand-uri de elită mi-au permis să ajut la creșterea jocului și să încurajez femeile și tinerii din întreaga lume să își urmeze visele. Sunt foarte mândră și recunoscătoare”, a mai spus Sara Michelle Winter.

Sara Michelle - Image

Sara a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor la vârsta de 15 ani, când a semnat primul ei contract internațional de modeling cu o agenție din Coreea de Sud. Succesul nu a întârziat să apară, ea a reprezentând Canada la SuperModel International 2012 și la Top Model of the World 2014. De asemenea, aceasta s-a clasat în top 10 la Miss Universe Canada.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă