17.9 C
București
miercuri, 7 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiBrigitte Bardot va fi eroina unui serial despre viața sa ce va...

Brigitte Bardot va fi eroina unui serial despre viața sa ce va putea fi vizionat pe France 2

Actriţa franceză Brigitte Bardot, o legendă a ecranului şi un fost sex-simbol planetar, va fi eroina unui serial care povesteşte o parte din viaţa sa şi care va fi difuzat în curând pe postul de televiziune France 2, informează AFP.

Prezentată sâmbătă în cadrul festivalului Series Mania de la Lille, această producţie în şase episoade de 52 de minute se intitulează pur şi simplu „Bardot”, iar data difuzării sale nu a fost încă anunţată.

Julia de Nunez, o actriţă necunoscută în vârstă de 22 de ani, este cea care va avea dificila sarcină de a o interpreta pe vedetă.

„Întotdeauna mi s-a părut că semăn cu ea”, a declarat tânăra actriţă presei la sfârşitul lunii ianuarie, la prezentarea serialului.

Brigitte Bardot va fi eroina unui serial ce va fi difuzat de France 2 ce urmărește 10 ani din viața vedetei din 1950 până în 1960

Cu o regie şi un scenariu semnate de Daniele Thompson şi de fiul ei, Christopher, serialul se concentrează asupra a 10 ani din viaţa vedetei: de la prima ei distribuire într-un film în 1950 până în 1960, după ce a cunoscut succesul mondial cu rolul din „Et Dieu… crea la femme” (1956).

„Nu este un film biografic, nu-mi place acest cuvânt. Este o felie de viaţă pe care am abordat-o”, a explicat Daniele Thompson, potrivit agerpres.ro.

În decembrie Bardot, care va împlini anul acesta 89 de ani, declarase pentru JDD că nici măcar nu era la curent cu acest proiect. „Nu-mi pasă: singurul lucru care contează este viaţa mea reală, cu mine în ea, nu filmele biografice stupide!”, declarase vedeta, cu francheţea sa obişnuită.

Pe de altă parte, Daniele Thompson susţine i-a scris actriţei pentru a o informa „despre această aventură”: „Mi-a răspuns foarte amabil că vrea să fie lăsată în pace şi că are încredere în noi”.

În distribuţia serialului regăsim atât tinere speranţe – printre care Victor Belmondo (nepotul lui Jean-Paul) în rolul lui Roger Vadim sau Oscar Lesage în cel al soţului lui BB, Jacques Charrier – cât şi actori consacraţi, precum Geraldine Pailhas, Hippolyte Girardot (părinţii lui Bardot) sau Yvan Attal (producătorul Raoul Levy).

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Merită investiția într-o casă modulară? De ce casele modulare sunt noul trend în imobiliare

Casele modulare sunt cel mai nou trend din imobiliare. Acestea sunt structuri rezidențiale construite din module realizate într-un mediu de fabricație controlat, transportate și...

NATO denunţă distrugerea barajului Kahovka drept un gest revoltător

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat marţi că aliaţii vor lua decizii "foarte semnificative" la summitul organizaţiei de luna viitoare din capitala...

Procesul împotriva Mirror Group Newspapers: Declarația de martor a Prințului Harry distruge presa și guvernul britanic

Ducele de Sussex nu s-a putut abține de la convenționala neimplicare politică a monarhilor și a făcut mențiuni dure cu privire la starea guvernului...
Ultima oră
Pe aceeași temă