16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Antena 1 anunță premiera unui nou sezon „iUmor”. Când începe show-ul

Un nou sezon „iUmor” revine pe micile ecrane.

Cel de-al 11-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor.

Un astfel de număr a iscat însă o discuție despre spiritualitatea celor trei jurați. Dar și convingerile lor în ceea ce privește o întâlnire cu Sfântul Petru.

„E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru <Am încredere în tine că iei decizia corectă, sunt un om…. pâinea lui Dumnezeu!>. Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa… dar bârfa e constructivă. Face parte din evoluția umanității. Nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit”, a spus Delia convinsă.

Ce părere au însă colegii săi, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție a celui de-al 11-lea sezon iUmor.

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor. Concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali. Și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA”. Și „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ultima oră
Pe aceeași temă