16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Angelina Jolie scoate artileria împotriva lui Brad Pitt. Un nou scandal între cei doi actori

Angelina Jolie nu lasă garda jos în fața fostului soț! Actrița îl acuză, mai nou, pe Pitt că a încercat să-și folosească celebritatea în procesul de custodie al copiilor. În paralel, cei doi se luptă și pentru bunurile imobiliare.

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt că a încercat să-și folosească celebritatea pentru a câștiga un tratament special în disputa lor de lungă durată privind custodia.

Avocații lui Pitt au depus luni o cerere de revocare a deciziei de schimbare a judecătorului care supraveghea lupta pentru custodie. Însă echipa juridică a lui Jolie a ripostat și, în documentele judecătorești obținute de publicația PageSix arată că  aceștia au declarat:

„Acest tip de manevră, un efort de ultimă oră al unui litigant celebru care caută un tratament special, nu este destinat resurselor limitate de revizuire ale Curții. Nu este nimic de văzut sau de revăzut aici. Nu există nicio problemă care să îndeplinească standardele riguroase ale Curții care să fie demne de revizuire”.

De la ce a pornit noul scandal dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

În iunie, lui Pitt, în vârstă de 57 de ani, i s-a acordat custodia comună a copiilor lor. Decizie pe care Jolie, în vârstă de 45 de ani, a promis că o va contesta.

Actrița a susținut că trei dintre cei șase copii ai lor au vrut să depună mărturie împotriva lui Pitt. Dar au fost împiedicați să facă acest lucru de către judecătorul John Ouderkirk. O lună mai târziu, Jolie a câștigat o victorie majoră, În momentul în care avocații ei au convins un tribunal de apel din California că judecătorul Ouderkirk ar trebui să fie exclus. Totul pe motiv că avocații lui Pitt nu au dezvăluit relațiile anterioare pe care le-a avut cu aceștia.

Echipa lui Pitt a cerut acum permisiunea de a lansa un recurs împotriva deciziei, dar în dosarul lui Jolie s-a precizat faptul că Ouderkirk a încălcat mandatul clar al Codului de etică judiciară. Iar decizia Curții de Apel a fost unanimă.

Brad Pitt ridică și el garda. În iulie, actorul a promis să atace decizia de descalificare a judecătorului privat. Într-o declarație, un purtător de cuvânt al lui Pitt a declarat pentru PageSix că:

„Hotărârea instanței de apel s-a bazat pe o problemă de procedură tehnică. Faptele nu s-au schimbat. Există o cantitate extraordinară de dovezi de fapt. Care i-au determinat pe judecător – și pe numeroșii experți care au depus mărturie – să ajungă la concluzia clară cu privire la ceea ce este mai bine în interesul copiilor.

Vom continua să facem ceea ce este necesar din punct de vedere legal. Pe baza constatărilor detaliate despre ceea ce este mai bun pentru copii.”

Acum, Pitt a intentat un nou proces împotriva actriței, care are drept scop împărțirea unui bun imobilar de valoare.

Ultima oră
Pe aceeași temă