15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: RALUCA ZENGA

Vedeta săptămânii: RALUCA ZENGA

Despre acest nou proiect al său, despre micile ei plăceri vinovate, despre stil și modul său de viață, ne-a povestit chiar ea în cele ce urmează.

PROFESIE

Ce mai pregătești acum? Care este următoarea provocare pentru Raluca Zenga?

Lucrez la cea de-a treia mea carte: un roman de ficțiune, după volumul de parenting „Manualul mămicii ZEN” și cartea de poezii „Dragostea 3D”. Între timp, îmi doresc să inițiez câteva proiecte de afaceri în Dubai și să mă implic mai mult în viața de televiziune din România! 

Care este cea mai importantă lecție învățată din viața ta până acum?

Lecția cea mai importantă am primit-o la nivel uman – să te bazezi întotdeauna pe forțele proprii, fără a depinde de ceilalți, fără a-ți pune fericirea și împlinirea în mâinile altora. Așa ajungi să fii un spirit liber, cu un spațiu mental independent, neîngrădit de așteptări, ferit de decepții! 

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

Peste 10 ani mă voi simți în continuare o femeie atrăgătoare, cu multe de oferit și cu o poftă nebună de viață, într-o continuă misiune de a evolua, de a-mi îmbunătăți viața atât mie, cât și altora! Sigur mamă, soție, autoare, dar cu potențialul deschis de a mă reinventa oricând, de a explora noi direcții creative.  Iar peste 20 ani? Sper ca până atunci să îmi fi împlinit majoritatea ambițiilor personale, pentru a mă pune mai mult ca oricând în serviciul altora –  să ofer ajutor și empatie, să călăuzesc pe cine are nevoie. O vârstă la care am suprimat egoism și vanitate și am înțeles adevăratele valori, gata de a le împărtăși celor din jur. Și, de ce nu, încă dornică de o petrecere bună sau de o călătorie cu multă adrenalină! 

TIMP LIBER

Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult?

Cu siguranță, prioritatea mea sunt copiii. Vrem să ne bucurăm de cât mai multe activități distractive împreună sau pur și simplu de o joacă sănătoasă afară, în natură! Seara, după ce i-am „obosit“ bine pe copii, îmi place să ies cu prietenele în oraș, ori să mă uit la meciul soțului meu!

Ai un loc preferat din oraș?

În București, îmi plac parcurile și terasele cochete din Herăstrău, pentru copii, aș spune Muzeul Satului și cel al Științelor Naturii. În Dubai, insula Palm Jumeirah și zona veche cu farmec oriental, Souk-ul de aur și mirodenii! 

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

Ador un restaurant bun cu terasă pe malul lacului sau pe faleza mării, o masă în aer liber cu un pahar de vin și deserturi delicioase… și o narghilea de mentă!

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Cu siguranță, un film bine condimentat cu adrenalină… Un thriller ingenios, care să te țină pe ghimpi până la sfârșit. Ultimul film pe care l-am văzut la cinema a fost „A Quiet Place”, cu Emily Blunt. 

Care este desertul preferat?

Negresa cu mult cocos și sirop de ciocolată, baclava de nuci cu miere, caldă, proaspăt scoasă din cuptor și servită cu înghețată! 

STIL & DIETĂ 

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Eclectic, cu înclinație spre elemente simple, dar de efect! Îmi caut mereu piese unice, speciale, care să îmi „îmbrace“ personalitatea!  

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Caut un look subtil sofisticat, sport-luxe, haine atrăgătoare și confortabile în același timp, factorul cool esențial – nu aș putea purta ceva demodat și dezavantajos ca formă!

Cine sau ce te inspiră?

În zilele noastre, poate pare superficial… dar o rețea socială precum Instagram-ul este sursa mea majoră de inspirație pentru street-style, outfits, călătorii, fitness… și personalități care dau voce propriilor obiective! 

Cel mai purtat obiect vestimentar din garderobă?

Pantaloni fini de piele (ecologică) și botinele Balenciaga!

Care ar fi tendințele pe care le-ai încerca în această primăvară?

Cu siguranță, trend-ul sport-chic, să încorporez cât mai multe elemente din street-style cu un aer foarte relaxat și cool, acest spirit tânăr și spontan al noii generații!

Cum arată meniul tău zilnic?

Viu colorat și proaspăt, cu multe verdețuri și fructe, salate cu avocado, pesto, nuci și semințe, quinoa și linte în stil indian (daal), pește și fructe de mare. Fără carne, pâine sau brânzeturi, dar mereu cu ceva dulce – preferabil ciocolata! 

Care este primul lucru pe care îl faci atunci când vine vremea călduroasă?

Schimbul de garderobă! Dintotdeauna am așteptat momentul în care pot „arhiva” hainele friguroase… și mă pot îmbraca pentru soare și primăvară, pentru lungi plimbări afară și în special pentru plajă… sentiment eliberator de bună-dispoziție… ca veselia primelor zile de vacanță!

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă