10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: Maria Andrei

Vedeta săptămânii: Maria Andrei

Ne-a povestit despre echitație ca activitate preferată de weekend, ne-a împărtășit din secretele unei căsnicii de durată și de ce nu pleacă niciodată în vacanțe vara.

 

PROFESIE

Ce mai pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

Se anunță un sezon foarte interesant! Am agenda plină, iar acest lucru mă bucură nespus! De la activitatea pe care o desfășor ca Wardrobe
Designer (designer de garderobă) la cea de director artistic și până la colaborările în zona de media și social-media, toate proiectele sunt extrem de provocatoare! Implică o foarte bună organizare, dar și satisfacțiile sunt pe măsură.

De asemenea, pregătesc câteva surprize și pentru site-ul meu, www.maria-andrei.ro, una dintre ele fiind un proiect video, de călătorie, mergând pe urmele unei legende… Stați aproape și veți vedea, în curând, despre ce este vorba!

Cum arată o zi din viața ta?

Când îmi spuneau părinții mei că ziua nu era suficient de lungă pentru tot ce aveau ei de făcut, mi se părea că exagerează fără motiv… și acum, ce să vezi, am ajuns la vorba lor! Și în cazul subsemnatei, ziua de lucru începe devreme – uneori foarte devreme –, de regulă cu o cafea bună pe care o
beau împreună cu soțul meu, apoi cu știrile de dimineață și cele despre trafic, vreme, evenimentele momentului…

Când am filmări comerciale, ora de întâlnire pentru echipa de producție din care fac parte poate fi: 02.00… 03.00… 04.00 sau 05.00 dimineața! Și pot sta și 20-24 de ore la o filmare, uneori mai mult.

Altfel, am ședințe de shopping, ședințe foto, ședințe de producție, filmări, emisiuni sau evenimente la care trebuie să ajung… întâlniri, scriu pentru website-ul personal, organizez evenimente, expoziții sau diverse campanii de promovare, merg la cumpărături, fac de mâncare și curățenie în casă, mă ocup de familie, de soț, cățel și papagal, și nu, nu sunt Wonder Woman! Câteodată sunt praf de obosită și nu am chef de nimic, nici măcar de mine! Dar îmi place tare mult tot ceea ce fac.

Și nu, nu mai am nevoie de nicio sală de antrenament – cred că aș leșina pe bandă! Și nu, nu mai am nici pachețele pe abdomen, dar mă ajută, ce e drept, ADN-ul să intru destul de confortabil într-o rochie mulată!

Care este cea mai importantă lecție învățată din toți anii de modelling și din colaborarea în televiziune?

Că trebuie să stau dreaptă – și la propriu… și la figurat!

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

Cam aceleași lucruri ca acum, pentru că am fost și sunt foarte selectivă în alegeri și am reușit, într-un final, să-mi găsesc acel echilibru profesional pe care îl căutam de ceva timp – în concluzie, a meritat efortul. Dar cine știe ce va fi să fie în 10 ani?

 

TIMP LIBER

Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult?

Clar, echitația… Este un alt tip de „efort”, cu foarte multe beneficii pentru trup, minte și suflet.

Ai un loc preferat din oraș?

Un loc special ar fi Muzeul Satului… nimic nu se compară cu mirosul de… autentic.

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

La noi, la ei… sau la un restaurant bun, cu mâncare cinstită.

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Îmi plac mult filmele cu final neașteptat, imprevizibile, filmele care îmi pun cumva mintea la lucru, de preferat fără supereroi, actori pe steroizi, prea mulți vârcolaci sau zombie ieftini…

 

STIL & DIETĂ

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Versatil. În funcție de ce am de făcut într-o zi anume… dar nu am nicio problemă să sar din jeanși direct într-o rochie de seară.

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Aș spune „casual with a twist”. Îmi plac mult accesoriile, mi se pare că ele fac întotdeauna diferența. În cazul meu, eșarfele și brățările fac parte din „recuzita” zilnică.

Cel mai purtat obiect vestimentar din garderobă?

Trebuie să recunosc că nu știu ce mă făceam dacă nu existau jeanșii!

Care ar fi tendințele pe care le-ai încerca în această vară?

Aproape orice în afară de bermude mulate! Refuz – în continuare – să cred că s-a inventat așa ceva…

Cum arată meniul tău zilnic?

În primul rând, am un metabolism foarte bun; apoi… să știi că vreau să rămânem prietene! (râde)

Mănânc fix ce am chef să mănânc! Dar, e adevărat, nu fac excese. De la paste la înghețată, murături sau cartofi prăjiți, nu iert nimic… dar mănânc atât cât e nevoie să mă simt hrănită. Evit senzația de prea-plin.

Care este desertul preferat?

Asta e lovitură sub centură… Depinde de stare, dar nu refuz niciodată un ecler… sau o cremă de fistic.

 

FAMILIE

Care este secretul unei căsnicii de durată?

Comunicarea. Și faptul că un cuplu poate face haz de necaz.

Care sunt obiceiurile și tradițiile pe care le respectați în familia voastră?

Încercăm să avem cât mai multe activități în comun – mai ales atunci când programul ne permite acest lucru. Altfel, cafeaua de dimineață ori cina – cu paharul ei de vorbă bună sau vin roșu – echilibrează balanța.

Ce planuri aveți pentru vara asta?

Casnice, aș zice. Și organizaționale. Asta pentru că perioadele noastre de vacanță sunt, de regulă, primăvara și toamna. Ne este mult mai bine așa… Preferăm perioadele cu temperaturi moderate, cât să ne bucurăm la maximum de destinațiile noastre de vacanță. Suntem genul care ne trezim devreme, chiar și în vacanțe, doar pentru a ne savura cafeaua într-un loc inedit.   

 

Mara Moise

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă