17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleValerii Moraru le promite bani rapidiştilor

Valerii Moraru le promite bani rapidiştilor

Valerii Moraru, acţionarul majoritar de la FC Rapid, a anunţat, joi, că va achita la zi salariile jucătorilor legitimaţi la formaţia giuleşteană. Plata salariilor va fi făcută zilele următoare.

"Urmează să semnăm nişte acorduri şi le vom plăti toate salariile la zi celor care sunt legitimaţi, care joacă azi pentru Rapid. Cred că ne putem salva de la regradare, suntem optimişti, altfel de ce am mai investi?" , a spus Moraru.

Oficialul rapidist nu a menţionat dacă va achita şi restanţele către componenţii stafului tehnic sau către ceilalţi angajaţi ai clubului, potrivit Mediafax.

Jucătorii care au evoluat şi în sezonul precedent la Rapid au restanţe contractuale între 4 şi 9 luni, iar antrenorul principal Marian Rada a dezvăluit săptămâna trecută că are de primit 14 salarii.

Clubul Rapid, aflat în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, traversează o acută criză financiară. Aceste probleme au continuat chiar dacă din această vară pachetul majoritar de acţiuni al clubului a fost preluat de omul de afaceri basarabean Valerii Moraru.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă