13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleUrmeaza sa fii nasa? Alege o rochie adecvata varstei tale!

Urmeaza sa fii nasa? Alege o rochie adecvata varstei tale!

Urmeaza sa fii nasa vara aceasta? Felicitari! Este o onoare si o responsabilitate foarte mare si probabil ai emotii pentru tot ceea ce va urma. Insa, probabil ai emotii si in legatura cu ziua cea mare, cu look-ul tau si asa mai departe. Te gandesti deja de ceva timp la rochie, sandale, machiaj, coafura si nu ai vrea sa exagerezi mai in varsta decat esti. Pentru da, de obicei persoanele care sunt nase, indiferent de varsta, tind sa aleaga rochii, machiaje si coafuri care le imbatranesc cu 10 ani pe putin. 

Probabil stii ca multe persoane se asteapta ca o nasa sa aiba o rochie mult prea incarcata, eventual neagra, grena sau verde inchis, cu dantela, satin, paiete si alte aplicatii, un machiaj gen smokey eyes si cu un ruj inchis la culoare si un coc voluminos sau celebrele bucle mult prea stranse, denumite ,,sarmalute”. 

Nu trebuie sa fie si cazul tau, pentru ca exista foarte multe variante pentru a arata superb in ziua in care vei fi nasa. Spre exemplu, in loc de buclele mult prea stranse, alege bucle lejere, care dau parului un aspect natural, iar daca iti doresti neaparat smokey eyes, renunta la negru. Smokey eyes poate fi realizat cu aproape toata paleta de culori, asa ca alege ceva care sa ti se potriveasca si un ruj care sa armonizeze machiajul. Asculta sfaturile make-up artistului si vei obtine cele mai bune rezultate. 

Iar in privinta rochiei, chiar nu trebuie sa iti faci griji. Ai sute de modele dintre care poti alege o rochie adecvata varstei tale, o rochie care sa iti puna in valoare silueta, pielea, ochii, pe scurt, care sa te avantajeze din toate punctele de vedere si care sa nu iti adauge nici macar un an in plus. Din contra, cu o rochie potrivita, poti chiar sa arati mai tanara, daca iti doresti acest lucru. Asa ca in continuare o sa iti prezentam 3 rochii de nasa speciale si o sa mentionam pentru cine le recomandam, astfel incat sa poti alege ce iti doresti. 

Nasele nu sunt doar doamnele trecute de prima tinerete. In ultima perioada, foarte multi tineri isi aleg nasi tineri, care au pana in 35 de ani de exemplu. Asa ca daca si tu te incadrezi aici, iti recomandam sa alegi Rochia lunga de ocazie din tull cu broderie. Este o rochie tinereasca, deosebita, o rochie in care o sa te simti comod si care iti va pune in evidenta trasaturile. Alege o coafura lejera (fie bucle lejere sau parul indreptat), o pereche de cercei deosebiti, un machiaj luminos si ai look-ul ideal pentru o nasa tanara. 

Daca ai peste 35 de ani, iti recomandam o rochie perfecta pentru o doamna care doreste sa iasa in evidenta intr-un mod pozitiv. Este vorba despre Rochia lunga de ocazie Atmosphere din jerse paietat lila. Este o rochie care iese in evidenta datorita manecilor supradimensionate, dar si a paietelor aplicate pe intreaga ei lungime. Este o rochie de vis. 

Nici macar doamnele mature nu ar trebui sa aleaga rochii ,,batranesti”. Asa ca iti recomandam Rochia de ocazie lunga bleumarin din voal cu decolteu in V petrecut. Croiala rochiei, culoarea si materialele din care este confectionata o face ideala pentru doamnele trecute de prima tinerete. 

Speram ca ti-am fost de ajutor cu aceste informatii si ca o sa alegi rochia ideala pentru tine, in functie de cele prezentate!

 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă