14.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeLifestyleUn vlogger celebru a fost prins la volan sub influența drogurilor

Un vlogger celebru a fost prins la volan sub influența drogurilor

Polițiștii din județul Brașov l-au prins la volanul unei mașini pe un vlogger celebru, în timp ce acesta se afla sub influența unor substanțe interzise.

Presa locală din județul Brașov anunță că poliţiștii din orașul Râşnov au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Un comunicat al Poliției Române precizează că un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în județul Constanța, a fost depistat în trafic pe DN1E, pe raza localității Râșnov, la data de 21 martie 2021, în timp ce ar fi condus un autoturism sub influența unor asemenea substanțe.

“La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism”, precizează comunicatul Poliției Române.

Se pare că vloggerul a negat inițial că poliția l-ar fi oprit, duminică, la volan, apoi a spus că problema lui cu polițiștii era mai veche. Totuși, imediat după comunicatul Poliției, chiar pe contul de Facebook al vloggerului i se transmiteau comentarii critice, unul fiind următorul: 

“Bossulică așa exemplu dai tu tinerilor? Prins băut si drogat la volan.. sper să iei niste ani de facultate că prea bombardier ai devenit”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Explozie la o centrală termică de locuință. O persoană a decedat

O explozie a centralei termice a avut loc într-o locuinţă din judeţul Olt, în urma deflagraţiei mai multe elemente ale imobilului prăbuşindu-se, iar două...
00:01:24

VIDEO. “Spectacol” făcut de vulcanul Etna

Lava roșie și fierbinte a curs de pe muntele Etna din Italia și a luminat cerul în noaptea de vineri spre sâmbătă (1 decembrie)....
00:00:34

VIDEO. Un grup de extremă dreapta francez protestează față de moartea unui adolescent

Aproximativ 200 de membri și simpatizanți ai grupărilor de extremă dreapta s-au alăturat vineri seara (1 decembrie) unui protest la Paris, în urma uciderii...
Ultima oră
Pe aceeași temă