19.5 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleUltimul amical din Italia între România și Ucraina s-a terminat cu înfrângerea...

Ultimul amical din Italia între România și Ucraina s-a terminat cu înfrângerea tricolorilor 3-4

Al doilea amical al cantonamentului din Italia, și ultimul în aceeași măsură, cel contra Ucrainei s-a terminat cu victoria uncrainienilor care s-au impus cu 4-3.Denis Alibec si Nicușor Stanciu au mai limitat proporțiile de pe tabela de marcaj care arăta în actul secund 4-1 pentru Ucraina.

Anghel Iordănescu este obligat ca luni, 30 mai, să anunțe la UEFA pe ce jucători se va baza la turneul final, astfel că întâlnirea de la Torino se anunță a fi una decisivă.

O situație specială o reprezintă Florin Andone. Internaționalul român a jucat duminică seară cu Cordoba la Mallorca unde de altfel a și marcat, dar luni Andone va ajunge în țară. Rămâne de văzut dacă Iordănescu îl va convoca și pe el, chiar dacă ”spaniolul” nu a participat deloc în cantonamentul din Italia.

Anghel Iordănescu a schimbat duminică seară echipa din temelii, în amicalul cu Ucraina, doar patru jucători dintre cei care au început meciul cu RD Congo fiind titulari în primul 11 care a jucat la Torino.

Răzvan Raţ, Vald Chiricheş şi Mihai Pintilii au fost pe teren din primul minut, în timp ce Adi Popa din nou favorit în faţa lui Andrei Ivan.

Ciprian Tătăruşanu, Alexandru Măţel, Dragoş Grigore, Alex Maxim şi Claudiu Keşeru au fost ceilalţi titulari din partida cu Ucraina.

Echipa de start a României duminică seară:

Tătăruşanu – Măţel, Chiricheş, Grigorie, Filip – Pintilii, Prepeliţă – Torje, Sânmărtean, Stancu – Keşeru

Echipa de fotbal a României va mai susține un ultim amical înaintea plecării la Euro. În seara zilei de 3 Iunie tricolorii vor întâlni pe Național Arena echipa similară a Georgiei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă