16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăLifestyleTu stii cel mai bine ce iti trebuie pentru telefonul tau!

Tu stii cel mai bine ce iti trebuie pentru telefonul tau!

Ca posesor al unui telefon smart, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci pentru a-i prelungi utilizarea cat mai mult. Nu vorbim doar despre cata baterie iti ramane dupa o zi la mall, ci de bunastarea display-ului si a altor elemente care fac parte din smartphone-ul tau.

Producatorii de telefoane ofera din ce in ce mai multe aplicatii si posibilitati de a face ca telefonul tau sa devine mai eficient decat pc-ul de acasa. Insa, atunci cand cauti sa cumperi un telefon, trebuie sa iei in calcul si disponibilitatea accesoriilor de pe piata. Mai precis, daca se vor gasi huse adecvate pentru a-l proteja. Site-ul magazinului etuo.ro ofera o gama mare de accesorii pentru telefoane, la preturi rezonabile, iar diversitatea si calitatea produselor este punctul lor forte.

Designul este un aspect fundamental al unui smartphone. In ciuda specificatiilor tehnice, poate mai importante, dar nu intotdeauna intelese de catre utilizatorul general, care reprezinta majoritatea, aspectul unui telefon are o pondere enorma asupra alegerilor de cumparare, in special a celor facute la punctul de vanzare, poate cu decizia finala luata doar in ultimul moment. Indiferent daca este sticla, metal sau policarbonat, un lucru este sigur: crearea unui dispozitiv cu aspect ingrijit aduce beneficii uriase in ceea ce priveste vanzarile. Acum, odata cu disponibilitatea materialelor nobile chiar si in cele mai joase segmente ale pietei, utilizatorii au o selectie larga in ceea ce priveste designul si calitatea lor. Investitiile in acest domeniu sunt enorme; pe de o parte, companiile producatoare fac presiuni din ce in ce mai mari pentru a oferi clientilor noi solutii, care sunt in pas cu moda actuala; pe de alta parte, exista investitiile clientilor insisi, care cheltuiesc sume considerabile pentru a obtine cele mai bune smartphone-uri de pe piata, dar si unice din punct de vedere vizual si echipate cu cele mai bune accesorii.

Pe acest site, poti sa gasesti modele pentru o husa samsung j5 2017, un telefon foarte popular mai ales in randul celor cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani. Acest telefon permite folosirea multor aplicatii pentru fotografii si social media. De asemenea, tot pe site-ul etuo.ro clientul poate cumpara o husa s8 plus sau o husa samsung s7.

Brand-ul Samsung este foarte popular in randul tinerilor, deoarece ofera aceleasi aplicatii de media si comunicare, la fel ca un alt brand cu produse care pot costa dublu fata de un telefon smart Samsung.

De asemenea, magazinul etuo.ro este un expert in acest domeniu, iar daca te gandesti sa achizitionezi o husa pentru gadget-ul tau, atunci etuo.ro este cea mai buna alegere. Nu numai ca pe site-ul lor vei gasi o multime de huse din care sa alegi, dar si multe alte accesorii utile precum: 

-cablu de date;

-incarcatoare;

-folii de protectie display;

-carduri memorie;

Practic, tot ce ai nevoie pentru a face un upgrade major telefonului tau smart, dar si pentru a-l proteja. Astfel, te vei putea bucura de cat mai mult timp de acesta.

Alege ce crezi ca este bun pentru telefonul tau, pentru ca tu stii cel mai bine!

Cele mai citite

Nici România, nici Republica Moldova n-au avut reprezentanți la parada de la Moscova. Șefa regiunii autonome Găgăuzia, invitată de Putin, susține că a reprezentat...

În timp ce președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a sărbătorit "Ziua Europei" la Chișinău, șefa regiunii autonome Găgăuzia din Republica Moldova, Evghenia Guțul, a...

Grupul BVB a obţinut un profit în creştere cu 68% în primele trei luni

Grupul BVB a raportat un profit net de 2,96 milioane de lei pentru primul trimestru din 2024, în creştere cu 68%, respectiv 1,2 milioane...

Rusia și China subiectele principale ale alegerilor prezidențiale din Lituania

În Lituania va avea loc duminică primul tur al alegerilor prezidenţiale, la care au drept de vot circa 2,5 milioane din cei 2,8 cetăţeni;...
Ultima oră
Pe aceeași temă