1.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeLifestyleTrei fotbaliști au lipsit de la antrenamentul naționalei

Trei fotbaliști au lipsit de la antrenamentul naționalei

Trei fotbaliști- Vlad Chiricheș, Ciprian Tătărușanu și Răzvan Raţ au lipsit, luni, de la primul antrenament al echipei naţionale.

Chiricheş şi Tătăruşanu se vor alătura lotului în această seară şi vor intra în program de marţi, în timp ce Raţ a rămas la hotel, el fiind sub tratament după o accidentare suferită într-un meci al echipie sale de club, Paok Salonic.

Fotbaliştii Silviu Lung Jr, Costel Pantilimon, Eric Bicfalvi, Gabriel Torje, Gabriel Enache, Bogdan Stancu, Cosmin Moţi, Lucian Sânmărtean, Claudiu Keşeru, Andrei Prepeliţă, Paul Papp, Alexandru Chipciu şi Cristian Tănase s-au antrenat separat. Toţi cei 13 jucători s-au pregătit sub îndrumarea antrenorului secund Ionuţ Badea, efectuând exerciţii de streching.

Ceilalţi nouă jucători, Alexandru Maxim, Bogdan Mitrea, Laszlo Sepsi, George Puşcaş, Ovidiu Hoban, Florin Gardoş, Mihai Pintilii, Dragoş Grigore şi Srgian Luchin au efectuat exerciţii fizice mai intense sub supravegherea secundului Viorel Moldovan şi a preparatorului fizic Marian Lupu.

Selecţionerul a urmărit de la mijlocul terenului cele două grupuri fără a se implica în primele 15 minute ale şedinţei de pregătire, care au fost deschise presei.

La antrenament a asistat şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care i-a cerut lui Iordănescu să urce în tribună pentru a urmări împreună şedinţa de pregătire. Apoi, Sandu a glumit cu selecţionerul: "Puiule (n.r. – Anghel Iordănescu), am uitat că nu mai eşti director tehnic", potrivit Mediafax.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, şi Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

Cele mai citite

Ciolacu, estimare optimistă privind ridicarea vizelor de SUA pentru români

Premierul Marcel Ciolacu estimează că țara noastră va intra anul viitor în programul Visa Waiver, prin care românii nu vor mai avea nevoie de...

Nu va fi niciun vot pe tema intrării în Schengen, la actualul Consiliu JAI

Consiliul JAI care se desfășoară în perioada 4 - 5 decembrie 2023 nu are pe ordinea de zi nicio discuție privind o nouă extindere...

Ucraina a fost atacată în timpul nopții cu 23 de drone de luptă rusești și de o rachetă

Ucraina spune că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă, informează...
Ultima oră
Pe aceeași temă