15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleTravelSlănic Moldova - Cea mai bună opțiune de recreere în vacanță la...

Slănic Moldova – Cea mai bună opțiune de recreere în vacanță la munte

Mulți oameni asociază vacanța de vară cu marea, însă o vacanță la munte poate fi o opțiune excelentă de recreere, mai ales dacă este realizată la Slănic Moldova. Natura pitorească, senzația plăcută de răcoare de la munte și hotelurile elegante te pot convinge să faci o vacanță aici. Stațiunea moldavă este una dintre cele mai vechi din țară și are un vibe pozitiv, sănătos și revitalizant.

Aici simți acel spirit moldav inconfundabil și ești fascinat de peisajul încântător. În Slănic Moldova poți face drumeții minunate, plimbări în mijlocul naturii pe 10 trasee marcate (ex. renumitul traseu “300 de scări” prin pădurea stațiunii).

Aici găsești izvoare minerale, poți merge la Cascada Slănicului, Cheile Slănicului și poți explora clădiri impozante care au o istorie din secolul al XIX-lea. Stațiunea impresionează prin obiective deosebite:

  • Complexul balnear Emil Racoviță (1891-1895), Inhalatorul (1912)
  • Cazinoul construit de arhitecți italieni, între anii 1892-1894, care este în stil Art Nouveau
  • Parcul care te duce spre drumul izvoarelor.

În inima stațiunii, în mijlocul unor peisaje uluitoare, se află hotelul Moldavia din Slănic Moldova. Aici ai toate facilitățile și serviciile unui hotel de lux și în plus, vei trăi emoții poate de mult uitate. Hotelul are 27 de camere și 2 apartamente ce oferă confort, liniște și intimitate; acesta te va impresiona prin atmosfera distinsă și elegantă, prin confortul excepțional și ospitalitatea în acest loc uimitor.

Cazarea la hotel Moldavia este cea mai bună alegere în această stațiune. Aici turiștii se vor putea relaxa complet datorită camerelor spațioase, cu mobilier elegant. Camerele acestui hotel sunt o invitație la relaxare, sunt foarte luminoase și dispun de dotări moderne (Internet gratuit, TV și cablu TV). Camerele superioare au pat matrimonial și balcon privat cu dimensiuni generoase, care îți permit să admiri natura incredibilă și frumusețea acestei stațiuni.

Moldavia este cu siguranță cel mai frumos hotel din Slănic Moldova.

Aici se pune accent pe profesionalism, pe atmosfera calmă și senină din frumosul restaurant cu terasă în Slănic Moldova. Peisajul este încântător, atmosfera distinsă, iar specialitățile culinare sunt delicioase și foarte apreciate de oaspeți, atât acelea din gastronomia internațională cât si acelea din bucătăria tradițională românească.

Când vine vorba de a căuta cazare Slănic Moldova, acest hotel Moldavia merită mai ales pentru că este cel mai frumos din stațiune. Hotelul are restaurantul deschis zilnic până la orele 22:00. Aici clienții pot servi masa într-o atmosferă cordială, în care vor fi răsfățați cu gustul sublim al preparatelor propuse de bucătari și cu o selecție de vinuri deosebite, de înaltă calitate. Micul dejun include o selecție de ceaiuri, lactate, cafea, preparate calde, prăjituri de casă, mezeluri, fructe proaspete, etc.

Restaurantul Moldavia – Slănic Moldova  are un interior de neegalat, potrivit ca locație pentru diverse evenimente private, cum sunt petrecerile onomastice sau cinele festive de afaceri.

Terasa Slănic Moldova – locul ideal de relaxare

Oaspeții se pot bucura aici și de terasa restaurantului Moldavia, în care atmosfera este liniștitoare. Frumusețea acestui restaurant este completată de una din cele mai elegante terase din stațiunea Slănic Moldova, care are o capacitate de aproximativ 40 de locuri.

Pe terasă, oaspeții se pot relaxa la aer curat și pot savura deserturi delicioase, băuturi fine, o înghețată cu fructe sau o cafea plăcută ce va fi completată de lumina soarelui și aerul proaspăt de munte. La Slănic Moldova uiți de zgomotul și agitația orașelor aglomerate, pentru că vei petrece o vacanță într-un paradis de pace, indiferent de momentul ales pe tot parcursul anului. Stațiunea reușește să-și păstreze frumusețea naturală de altădată și se remarcă mereu prin peisajul montan de vis. Nu uita un lucru important, în acest an costul unei vacanțe la Slănic Moldova este mai accesibil decât pe litoral.

Cele mai citite

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Alexandru Rafila are încredere în rezultatele anchetei de la Spitalul „ Sf. Pantelimon” din București

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, că nu are niciun motiv să considere că rezultatele anchetei interne de la Spitalul "Sf. Pantelimon" nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă