9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăLifestyleTravelPoți face un concediu la mare la aceleași tarife ca anul trecut

Poți face un concediu la mare la aceleași tarife ca anul trecut

Poți face un concediu la mare, în anul 2022, pe litoralul românesc, la aceleași tarife ca în anul 2021.

Tarifele pentru apartamentele operate de compania Rezident, în anul 2022, sunt nemodificate față de sezonul trecut. S-au făcut rezervări încă de la finalul anului trecut, cu reduceri de Early Booking. Gradul de ocupare este deja de 50 – 60 la sută pentru fiecare lună de vară. În luna mai 2022, vânzările companiei Rezident pentru apartamentele din Eforie Nord au fost cu 300 la sută mai mari în comparație cu perioada similară din anul 2021.

“Cererea foarte mare vine pe fondul eliminării restricțiilor sanitare, pe litoral fiind deschise cluburile, restauratele, dar și datorită faptului că am menținut tarifele din 2021 ori am oferit o noapte de cazare gratuită la un pachet de patru, în programul ‘Litoralul pentru toți’. În plus, temperaturile au fost foarte prietenoase atât pentru relaxare ori lucru remote de la malul mării”, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Și pentru lunile iunie, iulie și august 2022, cererea este peste așteptări. Pentru iunie, solicitările sunt deja cu 20 la sută mai mari față de iunie 2021 și se estimează o creștere de sută la sută.

“Pe fondul acestei creșteri, gradul de ocupare pentru lunile de vară estimăm că va tinde spre 95-100 la sută și întregul sezon va fi similar celui din 2019”, precizează Alexandra Bogatu.

Între oaspeții verii 2022, Rezident va avea și cetățeni străini. Aceștia vor veni din Ucraina, Polonia, Marea Britanie și Israel.

Oaspeții constanți ai Rezident pe timpul verii sunt familiile cu copii. Aceste familii au posibilitatea să gătească în apartamente complet utilate și își regăsesc, în vacanță, confortul de acasă.

Apartamentele pot găzdui și grupuri de prieteni, având o capacitate între patru și șase persoane. Cele mai căutate apartamente sunt cele cu vedere la mare.

Este posibil un concediu la mare cu animalul de companie

Printre clienți se află și turiști care își iau cu ei în vacanță animalul de companie, unul dintre apartamente fiind, din acest an, pet friendly. Cel mai des, românii vin în vacanță pe litoral cu câini de talie mică și cu pisici.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fostul superstar al lui Arsenal și Real Madrid, Mesut Ozil, își anunță retragerea din activitate

Fostul superstar al lui Arsenal și Real Madrid, Mesut Ozil, și-a confirmat retragerea din fotbalul profesionist. Jucătorul de 34 de ani a părăsit clubul din...
00:00:42

VIDEO: Momentul în care rachetele lovesc apartamentele din Ucraina

Rachete rusești au lovit miercuri (22 martie) clădiri rezidențiale din orașul ucrainean Zaporizhzhia, a declarat președintele ucrainean Volodymyr Zelenskiy. Imaginile filmate cu telefonul mobil...

O vilă istorică Beaux-Arts din centrul Capitalei se vinde cu patru milioane de euro

Un „hotel particulier” splendid de 1.000 mp situat în inima capitalei se vinde cu patru milioane de euro pe Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă